1.12.2012

Perjantaina

Eilen perjantaina pääsin ajoissa töistä ja suunnistin ekana kauppaan. Tämän jälkeen oli tarkoitus viedä nuoret koirat hihnalenkille, mutta sopivasti kotiinpäin ajellessa Siina soitteli ja pyysi meitä koirapuistoilemaan Rico-sakemannipennelin kanssa.
Kotona siis tein pikaisen vaatteiden vaihdon, koirien takapihaulkoilituksen ja vaatetin Taunon & Hilman koirapuistoa verten. Tuuli oli hyytävä ja pakkastakin yli -10 astetta, joten pappakoira piti jättää possunkorvan kanssa kotivahdiksi.

Tauno ei ollut puistosssa moksiskaan kylmästä ja juoksenteli sekä nuuhki innoissaan. Hilmakin vipelteli, mutta selkeästi sen otsarypystä näki, että hitusen on viilee täällä.
Taunolla on korvat kateissa, ei meinannut tulla kutsulla luokse aidan vierestä toisia koiria kattelemasta vaikka ennen on tullut. Treeniä treeniä, paljon treeniä edessä.....et löydetään taas ne korvat tai paremminkin niiden käyttötarkoitus.

Kutsuttiin vielä sitten Rico ja Siina kahville puistoilun päälle, koska varpaista alkoi kadota tunto, mutta koirilla näytti vielä virtaa olevan.

Täällä asunnossa huomasi, että Rico on kasvanut sittenkin viimekäynnin jälkeen. On se melkoista, kun sisälle laitetaan riehumaan sakemannin pentu erittäin vilkkaan kääpiöpinserin kanssa. Taloudellisilta vahingoilta kuitenkin vältyttiin. Pahoittelut surkeista ja vähäisistä kuvista, aina ei vaan voi onnistua.



Pappakoira vetäytyi nopeasti turvaan koirahuoneeseen, mutta Hilma yritti välistä kovastikkin  ottaa leikkiin osaa. Siitä vaan ei ota mitään selvää. Häntä heiluu ja ollaan kiinnostuneita, sitten kuitenkin pitää rätistä samaan aikaan. Lelun vetoon Hilmakin osallistui kääkät vastaan Rico mentaliteetilla.

Mutta perjantaista kuitenkin kuoriutui erittäin ärsyttävästä kylmyydestä huolimatta oikein hauska ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti