18.12.2012

Tauno, Hilma ja ihmistoveri Sissi

Tänään saatiin vieraita, eli kummityttöni Sissi 3-vee sekä hänen äitinsä.

Tauno on nähnyt Sissiä muutaman kerran, mutta edellisestä näkemisestä vierähtänyt tovi ja pitkä aikahan se parikin kuukautta on nuoren koiramiehen elämässä.

Pappa tervehti vieraat ovella ja painui takaisin pehkuihin, mutta Taunolle riitti lapsukaisessa ihmettelmistä. Ensin tietysti meinaisi hyppiä vähän liikaa, mutta alkuinnostuksen jälkeen tuo muutenkin jo kovin hyväksi haukuttu koirani osoitti olevansa aivan mainio lasten kanssa.
Tauno pusutteli, antoi halia, leikki ja heilutti häntää. Suhtautui lapsen suklaalla huippuunsa viritettyyn laajaan ääniarsenaaliin sekä äkkinäisiin liikkeisiin kylmän rauhallisesti.

Hilmalle pidempi tauko Sissin näkemisessä oli tehnyt hitusen hallaa, eli selkeästi sitä vähän enemmän jännitti kuin edellisellä kerralla. Kuitenkin Hilmakin osallistui seurusteluun ja halusi olla lapsen seurassa. Hilma on siinä suhteessa hyvä, vaikka vähän arka onkin, että pelkopurijaa siitä ei saa tekemälläkään eli se väistää kyllä puremisen sijaan jos olo käy tukalaksi.





Muutama kuvakin saatiin napattua näistä ystävyksistä, Sissi voi huomenna tarhassa kertoa pussanneensa yhtä kivaa poikaa nimeltä Tauno.



Taunosta pussailu oli jopa niin kivaa, että kesken poseerauksenkin piti päästä vähän nuolaisemaan.



Tästä postauksesta varmaan joku hysteerinen äiti ihminen saa jo pahoinvointia, kun koirat noin lapsukaista nuolee=) Onneksi kummityttösen äiti ymmärtää lapsen ja koiran suhteen tärkeyden, minusta tää on hienoa et koirat saa tavata pientä ihanaa tyttöä ja tyttö myös ystävällisiä koiria.

Kuhan Sissi vähän kasvaa ja Tauno rauhoittuu rupeaa tämä parivaljakko niittämään meinetta lapsi & koira kilpailuissa =)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. :)

    Teidän Tauno muistuttaa paljon meidän Taistoa. Taisto tykkää kaikista ihmisistä eikä pelkää lapsia, vaikka ei ole niitten kanssa paljon ollut.

    Tyynekään ei pelkää, mutta on kuitenkin varautuneempi. Sille riittää, että käy moikkaamassa vieraat ja menee sitten omalle paikalle makoilemaan. Jos lenkillä joku haluaa rapsutella koiria, Tyyne käy pikaisesti tervehtimässä ja sitten ootetaan, kun Taisto nauttii huomiosta. :)

    - Tyynen ja Taiston emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Itse rakastan tuota Taunon reippautta ja avointa&rentoa suhtautumista kaikkeen. Ihana kuulla et samanmoisia kääkkiä on muitakin =)

      Poista