23.12.2012

Barffiruokapäiväkirja viikko 25

Maanantai

Aamuruualla broilerin sydäntä ja maksaa paloiteltuna. Dorwest herbs merilevää. Taunolle häränrasvajauhetta.
Iltaruualla kalkkunan kaulat.

Tiistai

Aamuruualla lampaan jauhelihaa ja omatekoista kasvissosetta (lehtisalaatti, tuorekurkku ja banaani). Dorwest herbs merilevä.
Iltaruualla broilerin siipiä.

Keskiviikko

Aamuruualla lampaan jauhelihaa ja omatekoista kasvissosetta (lehtisalaatti, tuorekurkku ja banaani). Dorwest herbs merilevää ja kylmäpuristettua vehnänalkioöljyä. Rikulla ruusunmarjajauhetta extrana C-vitamiinin takia (virsatietulehdus).
Iltaruualla broilerin kauloja.

Torstai

Aamuruualla hevosen lihaa ja rasvaa paloiteltuna. Omatekekoista kasvissosetta (lehtisalaatti, tuorekurkku ja banaani) Dorwest herbs merilevää ja Rikulle ruusunmarjajauhetta.
Iltaruualla broilerin kauloja.

Perjantai

Aamuruualla hevosen lihaa ja rasvaa paloiteltuna. Dorwest herbs merilevää ja Rikulle ruusunmarjajauhetta.Kylmäpuristettua vehnänalkioöljyä.
Iltaruualla broilerin selkää.

Lauantai

Aamuruualla naudan mahaa, kananmunat kuorineen.
Iltaruualla sian rintarustoja.

Sunnuntai

Aamuruualla naudan mahaa ja omatekoista kasvissosetta (lehtisalaatti, tuorekurkku ja banaani).
Iltaruualla broilerin kauloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti