2.5.2014

Vappu ja jälkimainingit

Vappuaattona kiiruhdettiin töiden jälkeen koirien kanssa metsälenkille, kun vieraita oli illalla sitten tulossa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti ja melkein tunti ehdittiin metsässä samoilla.












Vapunpäivänä sitten taas ei tehty yhtikäs mitään. Koirat nauttivat sohvalla ihmisten kainalossa loikoilusta, parista pienestä hihnalenkistä sekä takapihailusta. Täyslepo.

Perjantaina sitten Upille vähän poseeraustreeniä, että saatiin otettua 7 kk kuva. Painoa Upilla oli tiistaisella eläinlääkärikäynnillä jo 6,3 kg, mutta korkeus näyttää asettuneen 30 cm tietämille. Purenta näyttää olevan viimeisen maitokulmurin jäljiltä vallan hyvä ja kaikki hampaatkin tuolta suusta mun laskujen mukaan löytyvät. Tyytyväinen saa olla pikkumieheen. 


Ja iltasella sitten puolisentoista tuntia metsässä vapaana kirmaten ja lenkkiin sisällytettiin myös taakkatreenit aikuisille.




Metsäkanalintu sai liikettä kääkkien niveliin. Ja juu, jahtaavat tässä metsän elukkaa, mutta en mä silti koe kovin huonoa omaatuntoa. 









Upista on tosi kiva haastaa aikuisia leikkiin silloin, kun hän on ainut vapaana ja muut ovat kytkettyinä taakkavermeisiin. 







6 kommenttia:

  1. Tosi hauskoja kuvia, jälleen kerran! Voi vaan nähdä sen, miten vauhtia riittää, kun noiden kolmen kanssa päästelee menemään ulkona. :) Ja Upi näyttää tosi hienolta herralta tuossa seisotuskuvassa, vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =)
      Kyllä se on melkoista menoa tuolla maastossa =) Etäällähän ne nuo aikuiset välistä käy, mutta toisaalta, valitaan paikat joissa ei häiritä ketään ja kyllä niillä on aina niin mukavaa, että riski kannattaa =)
      Upi on kaunis poika, saas nähdä mitä tuomari tykkää parin viikon päästä Joensuu KV:ssä.

      Poista
  2. Mielettömän kivaa näyttää olevan! Ihania kavereita!
    t. Jaana ja Enna -koira Wienistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista =)
      Mikään ei ole parempaa kuin iloisena juoksevat koirat, metsä ja lintujen laulu.
      Mukavaa kevättä teille =)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kyllä niitä näkee vaikka sun minkälaisia näiden kanssa touhutessa =)

      Poista