20.5.2014

Huh hellettä.

Sunnuntaina tosiaan Hilma ja Tauno olivat luonnetestissä ja Upi sitten pääsi hoitoon siksi aikaa. Olisihhan tuo toki pärjännyt kotonakin, mutta kun leikkikavereiden luokse oli tervetullut, niin kivempaahan sillä oli noin.

Hoitoon jääminen oli sujunut Upille alun pientä ovelle katselua ja meidän etsimistä lukuunottamatta todella hyvin. Ulos päästessä oli ikävä unohtunut samantien. Eemin ja Edyn kanssa leikki oli sujunut ja pikkumies oli hyvin totellut hoitajiaan. Kiitokset vain Sannalle ja Tuomakselle.
Minusta on mukavaa, ettei Upi ole liina kiinni minussa vaan sen hoitoon jättäminen on mutkatonta ja helppoa. Tärkeä treeni ja ennenkaikkea mukava aamupäivä Upille sekä varmaan myös pikku Eemille.
Kuva; Sanna R
Kuva; Sanna R
Kuva; Sanna R
Päivä oli helteinen joten luonnetestien ja Upin kotiin hakemisen jälkeen vaan lepäiltiin ennne illan metsälenkkiä.









Maanantaina sitten Taunolla oli edessä rentoutumine hieronnan merkeissä. Selässä oli vähän jumikohtia eli hieronta oli vallan paikallaan. Hieronnan jälkeen ajeltiin Onttolan pelastuskoiraradalle treenailemaan ja ulkoilemaan. Tauno pääsi vain pienelle kävelylle fleksissä ja valjaissa sekä tekemään vähän kapulan nostoja sekä jäävät liikkeet. Kenttä oli aivan täynnä muurahaisia, piti oikein etsiä sellaista kohtaa mitä eivät olleet kansoittaneet, tämä vähän sotki treenaamista.
Upille yksi setti perusasentoon hakeutumista ja seuraamista. Yksi liikkeestä seiso ja meni sen verta hyvin, että en ahnehtinut ja tehnyt enää toista. Pari paikkamakuuta myöskin, kun löysin muurahaisvapaan kohdan.


Hilma pääsi leikkimään ketteryystelineillä, erityisesti tikapuut ovat sen lemppari. Yksin olin liikenteessä, joten tästä en valitettavasti kuvia saanut, mutta pientä hapuilevaa videopätkää sain kuvattua.



Lopuksi käytiin vielä Hilman ja Upin kanssa kiertelemässä ja kiipeilemässä raunioilla sekä mönkimässä tunneleissä. Hilmakin pysyi mukavasti tutkalla ja Upi osoitti jälleen olevansa vallan alustavarma pikkukaveri.



Peltien päällä, ei ongelmaa.







Tiistaina töiden jälkeen chillailtiin ihan vaan omalla pihalla ja odoteltiin ilman viilentymistä (sekä isäntää), että päästiin illan vapaalenkille.






Iltalenkille jouduttiin vasta todella myöhään, mutta tuulenvireen kanssa ei ainakaan ollut liian kuuma. Kääkät sai jo kuitenkin veteenkin (paitsi Hilman, joka boikotoi asiaa vahvasti).















Mutakylpyjä.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti