10.10.2012

Hilma, Tauno, Näppärä ja Arri

Tiistaina töiden jälkeen nappasin vain Hilman ja Taunon kotoa kyytiin ja hurautettiin kyläilemään Tuijan, Näppärän ja Arrin luokse. Arri on siis pikkuisen reilut 8 viikkoa vanha laivakoiran pentu ja Näppärä-dobermannin uusi laumanjäsen.

Tauno ja Näppärä

Hilma suhtautui Arriin varovaisesti, mutta kuitenkin kuten pentuun eli ei missään tapauksessa ollut sille agressiivinen tai pelänny sitä.. Tauno taas meinasi aloittaa homman pikkuisen liiankin rajusti Arrin kanssa, mutta komentamisella herra palasi maanpinnalle. Tämän jälkeen Arrin kanssa oleminen sujui Taunolta oikein mallikkaasti ja leikkiä riitti. Välistä piti toki juosta myös kilpaa Näppärän kanssa, hirvee vauhti.

Sisälläkin koirat olivat erilaisilla kokoonpanoilla ja välistä koko porukkakin samassa tilassa. Hyvin pärjäsivät sielläkin. Hilmalle oli selkästi liikaa olla sisätiloissa Näppärän kanssa, mutta Hilma pääsi sitten sivummalle rauhaan.

Todella mukava oli kylätellä, Arrista ja Taunosta tulee varmasti vielä mielenkiintoinen parivaljakko, nimittäin Arri muistuttaa erehdyttävästi erästä Tauno kakaraa saman ikäisenä......ei siis ulkoisesti, mutta käytöksen ja luonteen osalta.

Kuvat; Tuija L




Näppärän ilme, Hilma jämynä.


Tui tui toope.




Tauno ja Arri.





Jättikääkkä ja pienenpieni laivakoira.


Hilma on järkyttynyt huomionosoituksista; "apua, se pussaa".


 Taunon ja Arrin painiessa sisällä oli mukava huomata, että Taunolla on tosiaan lehmän hermot. Arri roikkui naskaleillaan Taunon kaulanahassa aivan samalla tavalla, kuin vielä muutama kuukausi sitten Tauno Hilman kaulanahassa eikä Tauno ollut moksiskaan, sillä oli vaan kivaa.
















Loppuun vielä pari kuvaa Taunon ja Hilman maanantai illan paineista ja vahingossa ihan poseerasivatkin (nämä kuvat loogisestikkin sitten omia kuvailuja).





2 kommenttia: