20.10.2012

Agiliitoa keskiviikolta

Keskiviikkona oltiin taas koirakoulu Napakan hallilla treenaamassa.

Siina oli taas hienon radan meille suunnitellut ja Taunollekkin radalta löytyi hyvä pätkä. Riku oli myös mukana ottamassa aivo-jumppaa, Hilma oli isänän kanssa liikekannalla muualla. Ensiviikolla menen tuonne tunniksi ihan vaan oman lauman kanssa, pitää Hilmallekkin sit kehitellä jokin kiva pikkupätkä tehtäväksi.

Taunon harjoitus näytti kokonaisuudessan tuolta.




Harjoittelu aloitettiin pätkissä, eka aita ja putki, sitten kaksi aitaa jne. Välillä Tauno kävi autossa miettimässä ja sitten jatkettiin. Lopulta Tauno sitten hurautti koko pätkän yhteen menoon. Tosi paljon helpottaa Taunon kanssa treenaamista tuo, että se osaa paikan melkoisen hyvin. Toki pari kertaa karkasi suorittamaan, mutta kuuluu asiaan. Taunohan aloitti paikka harjoittelun heti kotiuduttuaan, siksi se on kohtuu hyvin jo nyt hanskassa.
Todella ylpeä olen Taunosta muutenkin, se tykkää tuosta hommasta, oppii nopeasti ja hirvee on myös tuo vauhti. Mun pitää varmaan rueta kuntoilemaan ihan oikeesti, jos meinasin ton kaa joskus kisata. Kovasti olen itselleni lupaillut, että keväällä aloitetaan canicrossing Hilman & Taunon kanssa, kun valmistuu noi tietyöt ja päästään taas näppärästi ilman auton käyttöä tonne Repokallion lenkkipoluille. Jos joku osaa suositella hyviä vermeitä ko. lajiin, niin vinkkejä otetaan vastaan? =)

Loppuun sit viel mentiin Taunon kanssa  putki-aita-aita yhdistelmä. 

Siinan vinkistä otin Taunolle namialustan lisäksi vielä lelulla palkkauksen onnistuneiden suoritusten jälkeen. Vähänhän se meinaa sen narupallon kanssa lähteä huitelemaan, mutta on sillä sit ainakin kivaa. Tauno ei ole hirveen kova "revittelijä" siis silleen muuten, eli kun kehun ja koetan (kaikessa jäykkyydessäni) pomppia riemusta niin Tauno ottaa silleen lunkisti vaan...."mitä sä siinä riehut".

Muuta ei Taunolle sotkettukaan hommaan samana iltana, koska tuossakin paljon pureskeltavaa.

Ja video Taunon suorituksesta  TÄSSÄ.
Videon kuvaus ja muokkaus; Siina J

Riku sai mennä radan, jota en nyt jaksa kokonaisuudessaan piirtää. Papalla oli kivaa silminnähden, mutta vointi ei ilmeisesti ollut ihan täysi kymppi, koska pikkuisen noidenkin olemattomien hyppyjen hyppääminen näytti työläältä ja jotenkin tuntui ettei se ihan normaalin skarppikaan ollut. Esimerkiksi jätti kepeillä viimeisen välin tekemättä yhdessä välissä, mitä se ei normaalisti todellakaan tee ja putkestakin vetäs ohi.
Ilmeisesti keskiviikkona oli kuitenkin vain huono ilta, koska muuten koira ollut ihan normaali.

Video Rikun suorituksesta TÄSSÄ. 
Videon kuvaus ja muokkaus; Siina J

Itsellä on kova into nyt päällä treenaamiseen, vanha kipinä on syttynyt uuteen loistoon =)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti