22.10.2012

Pappa lekurissa



Riku papparaisella oli tänään eläinlääkäri virtsankarkailun takia.

Rikulta otettiin pissanäyte varmuudenvuoksi (se Karsikon siwan nurkalla koira toisessa ja pitkävartinen kauha toisessa kädessä kyykkinyt outolintu olin vain mä), näyte oli puhdas.


Rikulla siis on vaan nyt tosiaan noi tiivisteet pettäneet. Vanhoilla ja erityisesti kastoroiduilla koirilla tämä on kuulemma enemmän kuin normaalia, että näin käy.



 Eläinlääkäri myös kyseli alkoiko runsas juominen heti nesteenpoistolääke Furesiksen aloituksen yhteydessä ja alusta lähtienhän se on ollut ongelmana. Lääke siis kuulemma janottaa. Ongelmana siinä suhteessa, että alussa meinattiin vaipua epätoivoon tämän yhtälön edessä; Nesteenpoistolääkitys, lisääntynyt juominen lääkityksen takia ja 8 tunnin työpäivät. Nykyisellään lääkeannos jaettu siten, et saa aamulla puolikkaan nesteenpoiston ja illalla sit kokonaisen. Näin pärjää duunipäivät.  Rikulta on otettu viimeksi veriarvot maaliskuussa tänä vuonna eli niitä ei nyt lähdetty ottamaan. Riku säi lääkkeeksi Propalin siirappia, jota pitää antaa koiralle vaan vaivaiset kolme kertaa vuorokaudessa. Aamulla annan sydänlääkkeet ja tuon tropin samaan aikaan, sitten töiden jälkeen Propalin, sitten 18 maissa sydänlääkkeet ja taas ennen nukkumaan menoa tuota Propalia. Melkoista hommaa =)



Rikun runsaan juomisen/pissaamisen takia eläinlääkäri antoi meille mukaan myös paketillisen Nutrisal jauhetta, ilmeisesti pointtina se, että Riku menettä paljon juodessaan/pissatessaan paljon myös kivennäisiä. En tiedä onko tuosta nyt sitten apua, mutta ei ollut paha sijoitus, josko vaikka papalle olisi hyvästä.



Lisäsin jauhetta nyt makkarin (Riku siellä työpäivät viettää) ja keittiön vesikuppiin, koska sieltä se käy usein ottamassa huikkaa. Vaarallista toi jauhe ei muillekkaan kuulemma millään muotoa ole, mutta koetin tähdätä jauheen noihin mistä Riku eniten juo. 

Rikun eläinlääkärireissun ohessa tehtiin pieni hihnalenkki, muuten ei ilta- ja aamulenkkien lisäksi ole reippailtukaan. Koirat toki kirmailleet takapihalla myös. Välistä pitää rauhoittua. Huomenna sitten arkitottista, keskiviikkona agilityä ja sit torstaina minulla alkaakin syysloma, eli koirilla paljon touhuja tiedosa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti