1.12.2012

Päivämme mätsärissä


Tänään lähdettiin koirakoulu Napakalle Match Showhun pakkasta uhmaamaan.
Ilmoitin kehään myös Hilman Taunon lisäksi, pappakoira oli mukana turistina. Koirilla oli reilu vaatetus, nuoremmilla BOT-loimet ja Rikulla takki & villapaita. Autoa pidettiin myös välistä käynnissä, et tuskin noista kukaan sentään vilustui.

Hilman kanssa vuoron odottelua.

Hilma pääsi ekana esiintymään. Hallissa Hilma oli vielä kohtuu rento, mutta ei se oikein esiintynyt ja tuomaria väisti pöydällä voimakkaasti. Sininen nauhahan se siis tulla tupsahti ja enää en sitten koiraa kiusannut sinisten isoon kehään menolla. Tulipahan käytyä, vaihtelua neidille ja toisaalta ihan positiivinen kokemus, kun mitään paniikkia ei kuitenkaan päässyt syntymään. Näyttelyhihna on Hilmalla tainnut viimeksi olla kaulassa Kajaani KV:ssä viime tammikuussa, joten silläkään koira ei ehkä ollut ihan terässään.


Tuomarin kättä piti vähän väistää.





Sitten tämä toinen tapaus, eli Tauno, jonka nyt oli tarkoitus Kajaania varten treenata.

Nuori mies esiintyi todella hienosti ja saikin sitten punaisen nauhan.

Punaisten nuorten isossa kehässä sitten Tauno vähän luupahti, epäilen kylmyyttä syyksi ja varmaan alkoi jo väsyttääkkin. Tauno oli juuri ennen kehää käynnissä olevassa autossa lämmittelemässä BOT-loimen sisässä ja sitten tulikin kehään vähän kiire, joten suoraan lämmöstä sen repäisin tuonne kylmään.  Silti sijoitus oli nuorten neljäs ja palkintokin vallan saatiin. Hieno Tauno =)








Palkintoa noutamassa.


Ja näin sitten kotona pakinnon kanssa poseerattiin sekä uudella ihan ite voitetulla lelulla leikittiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti