9.12.2012

Lumisessa metsässä

Tänään lähdettiin metsälenkille Taunon ja Hilman sekä Stella-hoffin ja hänen emäntänsä kanssa. Lunta on jo metässä sen verta paljon, et kääkillä alkaa kohta tulla raja vastaan kahlaamisen kanssa....tai ainakin Hilmuskalla. Taunolla on ne muuamat kriittiset sentit enemmän noissa jaloissa, joten sillä ei vielä maha aivan lumihankea viistä.

Meno ja tulomatkalla lämmiteltiin lihaksia BOT-mantteleiden sisässä. Huomatkaa miten otttuja koirat tästä ovat, erityisesti Tauno =)


Lenkkipaikalle vievää metsätietä ei ollut aurattu, mutta yksi auto siinä oli ajanut ennen meitä....silti meinasi vähän vanhaa"rallikuskiakin"jännittää et jäänkö kiinni tai tekeekö etuvetoauto kepposet ja päättää siirtyä ojan puolelle vallan itsenäisesti. Parkkiin selvittiin (ja koska tätä päivtystä teen, myös parkista pois).  Kuvaamiseen ei taas riittänyt valo enkä saanut asetuksillakaan kameraa toimimaan halutulla tavalla. Uusi putki lähtee tilaukseen tänään!











Huomenna onkin jännä päivä tiedossa koirilla....ja myös minulla. Kuvia tuleepi sitten varmaan jossain vaiheessa huomisiltana =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti