2.12.2012

Barffiruokapäiväkirja viikko 22

Maanantai

Aamuruualla broilerin sydäntä ja maksaa paloina sekoituksena. Taunolle häränrasvajauhetta sekä luujauhetta.
Iltaruualla kalkkunan kaulat.

Tiistai

Aamuruualla kalkkunan lihaa paloiteltuna, omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti ja omena). Lisänä pellavansiemen öljyä.
Iltaruualla sian selkää.

Keskiviikko

Aamuruualla lohta, seassa edelliseltä aamulta jääneitä kalkkunan lihapaloja sekä omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti ja omena).
Iltaruualla broilerin kauloja.

Torstai

Aamuruualla hevosen jauhelihaa, omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti ja omena). Lisänä kylmäpuristettua neitsytkookos öljyä.
Iltaruualla broilerin kauloja.

Perjantai

Aamuruualla hevosen jauhelihaa, omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti ja omena). Lisänä kylmäpuristettua neitsytkookos öljyä.
Iltaruualla jauhettuja broilerin siipiä.

Lauantai

Aamuruualla jauhetua sian sydäntä,pellavansiemen öljyä. Taunolle häränrasvajauhetta.
Iltaruualla jauhettuja broilerin siipiä.

Sunnuntai

Aamuruualla jauhetua sian sydäntä, omatekoista kasvissosetta (kesäkurpitsa, tuorekurkku, lehtisalaatti ja omena). Pellavansiemen öljyä. Taunolle häränrasvajauhetta.
Iltaruualla broilerin selkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti