16.11.2012

Perjantain ilmeet

Nuoret koirat pääsivät tänään pitkälle hihnalenkille, kun mä ensin voimani töiden ja työviikon jälkeen keräilin. Pappakoira pääsi isännän kanssa sitten vähän lyhyemmälle versiolle. Enää sitä ei oikein noi pidemmät hihnalenkit nappaa ja huomenna sekä maanantaina kuitenkin vapaana juoksemista tiedossa.

Silti meno näytti viellä iltayhdeksän aikaan tältä.....on ne vaan ilmeikkäitä =)










2 kommenttia:

  1. Kiitokset kommentista! Muakin niin tympäse see kun ne "mettämiehet" ei tajua, että koira nuokin on, eikä niitä voi hoitamisella ja paijaamisella pilata. Meille on tullu hirmusesti hyvää palautetta tuon yhteistyöstä, mitä muilla ajokeilla ei ole. Miksiköhän? Ettei johtuisi siitä, ettei niiden kanssa olla :(

    VastaaPoista
  2. Noinhan se juuri menee. Olen nuorena ollut jonkinverran ajokoirien kanssa tekemisissä ja on se tavattoman hankalaa, kun koira ei osaa hihnakäytöstä, ei tottele, ei tule luokse jne jne. Tuommoinen ajatus pitäisi kitkeä pois, ettei niitä kuulu/kannata kouluttaa samalla tavalla kuin muitakin koiria. Hienoa, että poikkeuksiakin löytyy ja ehkäpä te herätätte muitakin metsämiehiä ajattelemaan asiaa =)

    VastaaPoista