19.11.2012

Lieksan mettiä ja kääkkäromantiikkaa

Tänään pakkauduttiin koirien kanssa aamulla autoon ja hurautettiin Lieksaan kyläilemään.

Iitintiltun porukka meitä jo odottelikin siellä ja suunnattiin metsälenkille kuuden kääkän voimin. Reilu tunti taivallettiin ja koirat saivat juostakseen. Pappakoirakin jaksoi mukana, vaikka ei se nyt kauheasti juoksennellut sanan varsinaisessa merkityksessä. Huomenna on koko koirapoppoolla sitten lepopäivä.


Kuva; Riitta T

Kuva: Riita T

Kuva; Riitta T

Kuva; Riitta T

Kuva; Riitta T

Kuva; Riitta T

Kuva; Riitta T

Metsälenkin jälkeen kahviteltiin ja koirat saivat vielä seurustella sisällä hyvän tovin keskenään. 

Tauno tykkää näköjään paljon myös vähän kypsemmistä naisista, sen verta paljon Iris, Helmi, Lyyli ja Iiris siltä huomiota saivat. Lyyliä Taunon lähentely-yritykset suututtivat ehkä eniten, mutta siitäkös Tauno vaan sai lisää vettä myllyynsä. "Ihana nainen, leikkii vaikeasti tavoiteltavaa".

Hilma viihtyi myös isossa kääkkäporukassa todella hyvin ja melkein meinasi leikkiäkkin, mutta sitten piti kuitenkin peräytyä jos lelulle tuli muitakin. Tyytyväisenä sai silti seurata Hilman paljon aikaisempaa rennompaa (steriloitua) olemusta. Riku-pappa otti lunkisti porukassa hengailun, kuten aina.

Riku kohtasi myös kaukaisia muistoja, nimittäin yli 10-vuoden takaisin ensirakkautensa A`dreams Red Iriksen 14, 5 vuotta.

Tässä tämä pariskunta vuonna 2002 elokuussa.




Ja tässä nyt 10.5 vuotta myöhemmin.

Kuva; Riitta T

Kuva; Riitta T

 Toisaalta on surullista, että nämä koriat vanhenevat, mutta sitten  taas toisaalta......on hienoa muistaa miten ne nuorina kirmasivat kimpassa metsissä ja tietää, miten hienon elämän nämä vanhukset ovat tahoillaan saaneet elää.

Tauno pääsi myös poseeraushommiin taas kerran =)

Kuva; Riitta T

Seuraava kyläpaikka oli sitten emännän vanhempien luona. Täksi ajaksi laitoin koirille takit niskaan ja jätin ne nukkumaan autoon, että jaksaavat sitten vielä kohdata veljeni lapsukaiset.

Tämmöiseltä meno sitten näytti lasten kanssa, ilon nämä elukat ainakin osasivat ottaa rapsuttajista irti.





Ja nyt sitten kotona näyttää tältä;



Hieno päivä takana, huomenna koittaa sitten taas ankea arki. Onneksi viikonloppu on taas edessäpäin ja sille mukavia suunnitelmia jo tiedossa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti