1.11.2012

Agilityä keskiviikko illassa

Keskiviikko ilta oli taas treeni-ilta.  Ihan parhaassa vireessä ei oltu, ei emäntä eikä Tauno. Taunolla oli vähän enemmän nyt esteiden ohi kirmailua ja omaa haihattelua sekä lähdöstä varastamista ilmassa. Mutta aina ei voi onnistua ja kuitenkin saatiin loppuun menemään vähän jo haastavampikin kuvio, joten ei tässä nyt passaa masentua.
Taunolle tulee kuitenkin pakkasten aikaan sit treenitaukoa, jotenka nyt tehdään niin kauan kuin säät sallivat.
 Taunolle pitäisi tilata oma Back on Track mantteli pikimmiten, mutta investoin tänään itselleni (koiria tietysti ajattelin) talviulkoiluun soveltuvan hyvän takin, joten Taunon mantteli saa nyt vähän odottaa......alkuviikostahan koirille tuli postissa uudet hihnat ja nuorisolle lifeguard-valjaat jne, että en oo itsekkääksi kuitenkaan heittäytynyt =)

Mutta siis asiaan.....

Taunolle tehtiin kaksi erilaista harjoitusta.

Ensimmäisen harjoituksen lähdin tekemään suuruudenhullusti kerrasta eli nami alusta vaan loppuun. No eihän siitä mitään  tullut. Sitten pudotin ykkös aidan pois ja onnistui jo paremmin. A-esteeltä kääntyminen aidalle sujui joka kerta moitteetta, mutta ongelma kohtana oli tuo keskimmäinen aita....jonka ohi Tauno tykkäsi juosta. Toinen ongelma kohta  oli  kolmosaidalta A-esteelle meno. Tauno kyl suorittaa A-esteen mielellään, mutta jostakin syystä se halusi juosta sen ohi. Saatiin homma kuitenkin kerran pelittämään ja siihen sitten lopetus.


Toinen harjoitus oli sitten jo haastavampi koiralle.
Eli putkeen, sit putken ja aidan välistä aidan taakse ja yli.....sit taas välistä toisen aidan taakse ja yli,  siinä sitten odotti namialusta. Vähän ekana lyhennettiin lopustapäin tuota, kuviota mutta lopulta Tauno teki koko kuvion. Olin eritäin tyytyväinen.



Nämä pätkät olivat osa pidempään rataa, jonka Riku-papparainen suoritti oikein hienosti. Piirrostakin rupesin jo väsäämään, mutta tajusin, etten mä muista kaikkien esteiden paikkoja....joten jätin piirrokset piirtämättä =)


Kuvia eikä videoita ei nyt tähän postaukseen valitettavasti ole riittää, mutta jospa ensikerralla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti