17.11.2012

Lauantainen laumalenkki

Tänään kirmasi metsässä kuusi iloista koiraa. Kolme kääpinseriä, kaksi saksanpaimenkoiraa ja yksi brasilian terrieri. Hienosti sujui porukalla yhdessä lenkkeily, vaikka laumassa monenlaista koiraa ja  vahvoja yksilöitä.....sekä yksi arkajalka Hilma. Riku ja Demi pitivät pienen neuvottelun, papan aloitteesta ja ilman suurempaa traamaa. Ei se vanhus vieläkään usko, että aina ei tarviis olla niin tiukkis.

Taunolle pyrin nyt tarjoilemaan mahdollisimman paljon koirakontakteja sekä vieraissa laumoissa hengailua, kun alkaa tuo aikuistuminen niin vahvasti painaa päälle.

Kaikki kuvat; Siina J

Kuvasta puuttuu Rico-pentunen, jonka mielestä tämmösen ryhmäkuvan otto oli aivan turha homma.








Lopuksi otettiin vielä poseerauskuvat Taunosta sekä Rico-pennelistä. Tauno osaa seisoa hienosti, halutessaan. Toivotaan, että näytelmissäkin vois näyttää itsestään tämän puolen sitten. Erittäin tyytyväinen Taunon ulkomuotoon olen. Kaunis rakenne, kaunis pää ja väri (kuva vääristää hitusen tota väriä muutes) sekä liikkuu todella hyvin. Vähän korkea poika se on, korvat ovat leveälle kiinnittyneet & hieman pehmeät ja tuo häntä tietysti ei sapelia ole nähnytkään. Täydellisyyttä ei kuitenkaan voi saada. Ja tärkeimmät ominaisuudet eli  luonne sekä koulutettavuus (aikalailla sama asia toki ovat) ovat sata kertaa arvokkaampia, kuin sapelihäntä. Luonteen ja terveen rakenteen kanssa tämä  koira on  täysi kymppi minulle.

Toivotaan et ensi kesänä tehtävät terveystarkastukset antavat myös toivomiani tuloksia=)

Kuva; Siina J





Kuva; Siina J


Loppukevennyksenä kerrottakoon, että joku oli googlannut tänne blogiin tuossa toissapäivänä sanoilla "isotissi kuvia". Liekkö tämä ollut se, mitä tyyppi on hakenut?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti