4.11.2012

Metsässä

Tänään ajeltiin taas Kolvanan uuron suunnalle metsälenkille, kun lähempänä on hirven metsästystä vähän turhankin paljon.

Lähtiessä ei juolahtanut mieleen, että tuolta syrjäteiltä ei eilen illalla ja viimeyönä satanutta lunta ole välttämttä aurattu pois ja eihän sitä oltu. Vaikka pidän itseäni kohtuu hyvänä kuskina niin jos isäntä ei ois ollu ajamssa ois saattanu jäädä perille asti ajamatta, sen verta huonossa kunnossa tiet olivat. Semmoset 10 cm lunta/sohjoa tiellä, siinä ajanut muutama auto, mutkainen ja mäkinen pikkutie.....mutta noh, selvittiin perille ja takas kotiinkin. Oikein rauhassa saatiin kulkea, ei ollut kukaan koko päivänä käynyt poluilla retkeilemässä.......muut olivat varmaan tajunneet, et ko. paikkaan pääsy voi olla hitusen hankalaa =D

 Ei silti harmita, reissu oli tosi virkistävä ja koirat nauttivat ihan täysillä.






Pappakoirakin vallan viilliintyi yhdestä lemppariasiastaan eli lumipalloista.  Tauno oli vähän kummissaan et mikä hitto noille tuli?
 




















Hilmaakin lumipallot kiinnostivat ennenäkemättömän paljon, leikkaus toi Hilmaan leikkisyyttä, siitä aletaan olla aika varmoja. 







Todella hyvä mieli jäi lenkistä, koiriankin nukuttaa makeasti. Jospa taas ensiviikonloppuna sitten tuonne. Todella ärsyttävää, että arkena ei enää ehdi valoisan aikaan tehdä mitään, kuin töissä menee sinne noin klo 16.00 saakka. Odotan jo kevättä ihan täysillä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti