4.11.2012
Barffiruokapäiväkirja viikko 18
Maanantai
Aamuruualla MUSCH liha-ateria ( sianliha, naudan maha ja -keuhkot, jäävuorisalaatti, kiinankaali, kurkku, pellavasiemenöljy ja merilevä).
Iltaruualla broilerin siipiä
Tiistai
Aamuruualla MUSCH liha-ateria ( sianliha, naudan maha ja -keuhkot, jäävuorisalaatti, kiinankaali, kurkku, pellavasiemenöljy ja merilevä).
Iltaruualla broilerin siipiä ja broilerin kauloja sekoituksena.
Keskiviikko
Aamuruualla naudan jauhelihaa. Omatekoinen kasvissose ( kiinankaali, lehtisalaatti, persilja, valkosipuli ja kananmunan kuori. Jälkimmäistä erittäin vähän). Lohiöljyä.
Iltaruualla kalkkunan lihaa ja luuta jeuhettuna.
Torstai
Aamuruualla naudan jauhelihaa. Omatekoinen kasvissose ( kiinankaali, lehtisalaatti, persilja, valkosipuli ja kananmunan kuori. Jälkimmäistä erittäin vähän). Lohiöljyä.
Iltaruualla kalkkunan lihaa ja luuta jauhettuna.
Perjantai
Aamuruualla naudan mahaa sekä kananmunat kuorineen.
Iltaruualla lihaisat hevosen luut.
Lauantai
Aamuruualla naudan mahaa, omatekoista kasvissosetta (kiinankaali, lehtisalaatti, persilja, valkosipuli ja kananmunan kuori. Jälkimmäistä erittäin vähän). Kylmäpuristettua neitsytkookos öljyä.
Iltaruualla broilerin kauloja.
Sunnuntai
Aamuruulla broilerin maksaa ja sydäntä paloiteltuna. Omatekoine kasvissose (kiinankaali, lehtisalaatti, persilja, valkosipuli ja kananmunan kuori. Jälkimmäistä erittäin vähän).
Iltaruualla broilerin kauloja sekä Hilmalle & Taunolle aamuruuan jämiä (aamulla ei oikein maistunut tuo maksa).
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti