27.11.2012

Vauhdikasta menoa tiistaina

Tänään olikin työpäivän jälkeen koirilla ohjelmaa ihan urakalla.

Ekana saatiin vieraita isännän äidistä, siskontytöstä ja Geisha-kääkästä.
Vauhti oli aika hurja.






Taunon kanssa emme ehtineet tässä kuviossa kuitenkaan olla pitkään mukana, koska Taunolla oli treffit hoffi-pentu Stellan kanssa. Stella ja Tauno ovat leikkineet pari kuukautta sitten yhdessä, mutta nyt oli leikkikaveri vähän hurahtanut kasvaa. Osasin kuitenkin arvata, että leikki sujuu ja niinhän se sujuikin. Stellalta saattaa puuttua muutama karva, koska painin ja juoksun rytäkässä Taunosta näytti olevan melkoisen kiva kiskoa kaveria karvoista. Tässä oli sekin hyvä puoli, et tuli Taunon kanssa lähdetty johonkin ihan kahdestaan, kun yleensä on tuota muutakin laumaa mukana.
 Kuvamateriaalia tästä erittäin hauskan näköisestä menosta ei pimeydestä johtuen valitettavasti ole, mutta toivottavasti tämä parivaljakko ehtisi jossain vaiheessa valoisallakin leikkimään.

Hilma ja Riku jäivät vieraiden kera kotiin ja Hilmalla oli ollut Geishan kanssa oikein mukavaa. Se on jännä juttu koirillakin, et kolme kun on touhuamassa meinaa yksi olla ylimääräinen ja se on yleensä valitettavasti Hilma. Hilma vetäytyy sitten leikistä, kun Tauno on niin innokas. Sinällään tämä  järjestely oli siis aika loistava. Geisha on Taunon lisäksi ainut koira, jonka kanssa Hilma leikkii täysin varauksetta.







Leikkien jälkeen Hilma ja Riku olivat päässeet vielä isännän kanssa kunnon lenkille sekä autoajelulle. Hyvä mieli kaikenkaikkiaan päivästä, jokaiselle jotakin =)




2 kommenttia: