25.11.2012

Arkitottista ja iloista yhdessäoloa

Tänään lähdettiin Hammaslahteen arkitottistelemaan, koko lauma sekä isäntä pääsivät mukaan. Isäntä toimi lähinnä kameramiehenä, että saatiin välistä tämmöisiäkin treenikuvia otettua.

Taunolle treeni teki perjantaisen villiintymisen jälkeen erittäin hyvää. Korvat (eli kontakti) on pikkuisen hukassa ja hajut sekä toiset koirat vetävät puoleensa enemmän kuin ennen, mutta treenistä jäi silti hyvä fiilis.

Ekana vetäjämme Tuija käsitteli jokaisen koiran.....


Perusasennossa ja aina tuo himputin toinen tassu ilmassa. Kääpiöpinserille voisi antaa sellaisen myönnytyksen, et se saisikkin olla ilmassa.....meinaan et vaikka muuten menis miten hyvin toi tassu tuppaa nousemaan kaikilla omilla koirillani ainakin.






Kohtaamisia harjoiteltiin, Taunon seuraaminen ei ollut ihan priimaa, mutta ohitukset menivät kuitenkin ihan asiallisesti.




Näppärän kanssa ohituksessa en uskonut kättelyn onnistuvan.....


Mutta onnistuihan se, eli ei toi Taukki ihan toivoton ole =)


Sitten luoksetulo. Halusin ehdottomasti jättää Taunon paikallaanoloon luoksetulossa, vaikka kentällä muita koiria oli ja perjantai ei saanut kovin luotettavaa kuvaan tuon koiran paikallaanpysymisestä häiriöiden ollessa läsnä. Sen verran varmistelin, et pyysin Tuijaa seisomaan tuossa hihnan päällä (niin ettei Tauno huomannut olevansa kiinni).  Hienosti Tauno piti paikan ja tuli luokse.




Hilma pääsi kans ottamaan luoksetulot, mutta Hilman kanssa tämä tehtiin ilman paikallaanoloa.




Hilma ja perusasento.


Lopuksi oli mm. seuraamisessa pujottelua toisten koirakoiden välistä ja laitoin isännänkin töihin Rikun kanssa. Hienosti pappa teki isännän kanssa töitä, vaikka isäntä oli vähän pihalla et mitä pitää tehdä. Kyllä me siitä vielä tottistelija saadaan, alkais se äijä-toko taas keväällä, niin voin maksaa sen isännälle lahjaksi =)

Treenien jälkeen ajettiin vielä kyläilemään Näppärä dobberin ja Arri laivakoiran luokse. Ja oli koirilla lysti.



























Kylässä viihdyttiin hyvän aikaa ja tässä ajassa Hilmakin ehti mukavasti rentoutua. Pappa ei kuvissa vilahtele, koska ei kehdattu sitä kiusata tällä erittäin vauhdikkaalla seurueella eikä sen hermot oikein kestä Näppistä, kiva oo sit kenellekkään kun yksi rähjää. Pappa pääsi sitten kaikessa rauhassa meidän kanssa kävelylle Tuijan aidatuille pelloille.

Oikein antoisa sunnuntai siis vietetty ja koiranpedeistä kuuluu tasainen tuhina.

Kuvista taas valitettavasti näkee, että päivä oli hämärä ja harmaa, mutta parempi nämäkin kuin ei mitään =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti