22.11.2012

Iloista agilitytreeniä

Olipa taas hieno treeni keskiviikkona, ei voi muuta sanoa.

Videota Taunon menosta TÄSSÄ
Kuvaus ja muokkaus; Siina J

Olen todella ylpeä tuosta irtoamisesta esteille, takaaleikkauksen onnistumisesta, takaakierron oppimisesta ja myös videolla näkyvästä korjauksesta, eli kun karjuin et putkeen ni koira korjasi ja meni sinne putkeen, vaikka oli jo juossut hyvän matkaa ohi putken suusta.
Mahtava mies toi Taukki =)
Kisoissa mun pitää sit varmaan hommata sinne radan päähän joku koppari Taunolle, et se ei jatka matkaansa jonnekkin parkkipaikan suuntaan radan jälkeen tai ehdi lähteä uudelle kierrokselle ennenkuin itse ehdin maaliin. Riku tai Urho eivät kumpikaan ole olleet noin nopeita eli en ole koskaan ohjannut koiraa, joka revittää radalla ihan täysillä. Tässä on vielä paljon paljon oppimista itsellä.

Ensimmäinen harjoitus oli siis tämmöinen.


Harjoituksessa olennaisinta oli tuo vaikea putkikulma ja sitä saatiinkin jonkinverran tahkota. Kuten videolta näkyy, se saatiin kuitenkin lopulta menemään täysin nappiin. Toisille putkelle mentäessä en ensin meinannut takaa leikata, mutta tajusin, etten ehdi mitenkään muutenkaan toimimaan ja kokeilin. Tauno ei kuitenkaan ollut moksiskaan takaaleikkauksesta, vaan putki veti silti hyvin puoleensa.
Riku on aina ollut sellainen, et se takaa leikatessa jää möllistelemään et mitäs sä siellä mun selän takana oikein touhuat?

Ja toinen harjoitus sitten tämmöinen;


Toisessa harjoituksessa tuli tuota takakiertoa ihan tuplana ja Tauno selkeästi jo tietää mitä se takaa tarkoittaa.

Pappakoira oli luonnollisesti myös mukana treeneissä ja voi että kun sillä oli taas mukavaa. Sitä katsoessa tulee aina hyvälle mielelle.

Video Rikusta TÄSSÄ.

Kuvaus ja muokkaus; Siina J

Rikun paikallaanolo on normaalisti todella vahva, mutta ilmeisesti tuon ylitsevuotavan innon takia se ei vaan kertakaikkiaan pysty vastustamaan kiusausta ton varastamisen osalta.
Pääasia Rikun menossa ja tekemisessä onkin juuri se, että sillä on kivaa, eikä ole epäilystäkään etteikö olisi.  Olen todella onnellinen, että se sai vielä vanhoilla päivillään palata lempilajinsa pariin.

Treenikaverilla oli myös onnistunut treeni, jotenka iloisissa tunnelmissa hallilta lähdettiin kotia kohti =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti