30.9.2012

Barffiruokapäiväkirja viikko 13

Maanantai Aamuruulla broilerin sydäntä ja kivipiiraa paloiteltuna. Lisänä lohiöljy sekä omatekoinen kasvissose.
Iltaruualla jauhettua kalkkunan lihaa, luu mukana.

Tiistai Aamuruualla naudan mahaa, omatekoista kasvissosetta ja lohiöljyä.
Iltaruualla jauhettua kalkkunan lihaa, luu mukana.

Keskiviikko Aamuruualla naudan mahaa, ometekoista kasvissosetta ja lohiöljyä.
Iltaruualla broilerin kauloja.

Torstai Aamuruualla lammasta ja omatekoista kasvissosetta.
Iltaruualla sian selkärankaa sekä sian- ja naudan rustoluita  jauhettuna.

Perjantai Aamuruualla lammasta ja omatekoista kasvissosetta.
Iltaruualla sian selkärankaa sekä sian- ja naudan rustoluita  jauhettuna.

Lauantai Aamuruualla Musch lohiateria ( lohi päineen ja selkärankoineen, jäävuorisalaatti, kiinankaali, kurkku, pellavasiemenöljy ja merilevä).
Päivällä extrana naudan rustoluut.
Iltaruualla kalkkunan reittä paloiteltuna (luuton).

Sunnuntai Aamuruualla Musch lohiateria ( lohi päineen ja selkärankoineen, jäävuorisalaatti, kiinankaali, kurkku, pellavasiemenöljy ja merilevä).
Iltaruualla broilerin kauloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti