27.9.2012

Narttukoiran sterilisaatio osa 4; Takaisin normaaliin

Hilma neidiltä on viety häkki pois sisältä eli saa elellä ihan normaalisit muun lauman mukana. Kuoliossa olevat tissitkin alkavat osoittaa paranemisen merkkejä. Muutaman päivän sisällä ne kuolleet päät varmaan tipahtavat ja sitten uskoisin jo normaalin arjen koittavan neidillekkin sataprosenttisesti. Kauluria joutuu siis käyttämään edelleen, ettei nuole tissejään, mutta välistä näyttää siltä, ettei tota neitiä haittais vaik joutuis loppuikänsä ton kaulurin kanssa elämään.



Samalla lailla onnistuu puruluiden syönti, lelujen kantelun ja Taunon kanssa painiminen kuin ilmankin kauluria. Hassu ötökkä.

Itse sterilisaatiohaava on parantunut täysin, sen kanssa ei tullut ongelmia minkäänlaisia.



Tänään leikkauksesta tulikin kuluneeksi tasan 2 viikkoa. Tissien tippumista siis odotellessa ja sitten täysin normaaliin kaulurittomaan elämään. Nuo näyttöön päin katsoessa oikealla puolella olevat kaksi "alinta" tissiä siis nämä kuolioon päästään menneet.
Vapaana Hilma on jo saanut olla ilman kauluria, koska ei se silloin jouda keskittymään nuolemishommiin kovin todennäköisesti ja eihän tuota nyt raski enää kolmatta viikkoa pitää pelkästään hihanssa tai kaulurin kanssa vapaana koirapuistossa. Saattaa se riemu olla melkoinen, kun neiti pääsee lempparipaikkaansa eli metsään viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti