9.9.2012

Barffiruokapäiväkirja viikko 10

Barffaus sujuu edelleen vallan mainiosti, tai oikeastaan paremmin kuin uskalsin ikinä odottaa. Koirat voivat hyvin ja Hilma syö nykyisin reippaasti molemmilla aterioilla. En uskalla varmana tätä asiaa väittää, mutta epäilen sen johtuvan tuosta doggy-detoxista. Mitä ikinä noi pillerit tuolle koiralle ovatkaan tehneet, niin kiitän ja kumarran. Toivottavasti vaikutuksen säilyvät myös jatkossa, sillä lopetan nyt kuurin, koska ensiviikolla sitten sterkka. Hilman akne tai toksinen reaktio tai mikä ikinä olikin katosi myös tuon detoxin syötämisen myötä, toivotaan ettei sekään uusiudu.

Taunosta on tullut varmaankin nyt sitten MIES, koska ruokahalu on kasvanut aivan valtavasti.

Riku vetelee muonaa entiseen malliin hyvällä halulla, ei mainitsemisen arvoisia muutoksia. Aika pieniä annoksia sille pitää antaa, ettei pulskistu, mutta se on kastoroidun vanhuksen kohtalo.  Näillä mennään ja jatketaan siis, ei ole kuivamuonaa ollut ikävä. Tokihan tää raakaruokinta vaatii vähän suunnitelmallisuutta enemmän kuin kuivamuonan syöttäminen, mutta tähän alkaa jo mukavasti tottua.

Kommentteja ja kysymyksiä otan mielelläni vastaan. Kysymyksiin en tiedä osaanko antaa hyviä vastauksia, koska aika mutu tuntumalla elän noiden määrien yms. kanssa. Kommentit taas enemmän kuin tervetulleita, koska vaikka jonkun asian omastakin mielestään tekee aika hyvin niin sen voi aina tehdä vielä paremmin=)

Maanantai Aamuruualla nauta-sika jauhelihaa ja omatekoista kasvissosetta (lehtisalaatti, kesäkurpitsa, tuorekurkku, persilja ja pellavansiemenöljy).
Iltaruualla broilerin kauloja. Hilmalle ja Rikulle doggy-detox.

Tiistai Aamuruualla lohta.
Iltaruulla kalkkunan kauloja. Hilmalle ja Rikulle doggy-detox.

Keskiviikko Aamuruualla lohta.
Iltaruualla broilerin siipiä. Hilmalle ja Rikulle doggy-detox.

Torstai Aamuruualla lihainen rasva, omatekoinen kasvissose (lehtisalaatti, kesäkurpitsa, tuorekurkku, persilja ja pellavansiemenöljy).
Iltaruualla sian selkärankaa sekä sian ja naudan rustoluita  jauhettuna. Hilmalle ja Rikulle doggy-detox.

Perjantai Aamuruualla broilerin sydäntä ja broilerin kivipiiraa kuutioina. Omatekoinen kasvissose (lehtisalaatti, kesäkurpitsa, tuorekurkku, persilja ja pellavansiemenöljy).
Iltaruulla sian selkärankaa sekä sian ja naudan rustoluita jauhettuna. Hilmalle ja Rikulle doggy-detox.

Lauantai Aamuruualla luutonta kalkkunan reittä paloiteltuna.
Iltaruualla naudan mahaa sekä kananmunan valkuaista +  kuoria.

Sunnuntai Aamuruualla naudan mahaa, omatekoista kasvissosetta.
Iltaruualla broilerin kauloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti