6.9.2012

Tauno ja Hilma sekä muutama sakemanni

Tänään töiden jälkeen suunnattiin Hilman ja Taunon kanssa Siinan luokse katsomaan pikkukoiria.....tai no pikku ja pikku, olivat kaverit jo Taunon kokoisia jos eivät isompiakin.
Kyseessä siis Siinan saksanpaimenkoira Demin pennelit, 8 kpl. Pennut ovat paria päivä vaille 8 viikkoisia.

Hilma bongasi ekana arkkivihollisen, kissan. Neiti harvoin murisee, mutta nyt pääsi kurkusta sellainen. Kissa suhtautui onneksi Hilmaan silleen, et mikäs kirppu se tuolla rutisee ja sitten Hilmakin unohti tuon karvakaverin kokonaan. Tauno ei tainnut keritä koko kissaa huomatakkaan, pennut vievät ajan kokonaan.


Ensin Taunoakin pennut vähän jännittivät, mutta semmoisessa alta 5 minuutissa herra innostui kavereista täysillä. Tauno tykkäsi kovasti leikkiä ja painia, tosin vähän sitä ihmetytti et mites nää ei jahtaamisleikistä oikein lämpee.  Vaikka Taunolla usassa kuvassa hampaat ovatkin näkyvillä, niin ärhennellyt pikkumies ei penneleille ollenkaan, leikissään irvistelee. Luulisin, että monelle pikkukoiralle aika jännä paikka kutienkin, kun 8 kpl pieniä saksanpaimenkoiria jolkottaa kohti ja sitten tulee tassua sekä pusuja aika reippaaseen tahtiin=)

Kuva; Siina J

Kuva; Siina J



Kuva; Siina J

Kuva; Siina J

Kuva; Siina J

Kuva; Siina J

Kuva; Siina J










Hilmakin sieti penneleitä tosi hyvin ja sohvalta käsin jopa heilutteli häntää siihe malliin pennuille, et vois tässä vähän vaikka leikkiä. Lattialla ollessaankin ei ahdistunut yhden tai kahden pennun tutustumisyrityksistä ollenkaan, mutta sitä suurempi määrä yhtäaikaa alkoi olla liikaa. Kuitenkaan kertaakaan se ei kunnolla rähähtänyt pienille vaan lähinnä sitten varoitteli vain, jos liikaa tekivät tuttavuutta.  Ensin pennut olivat 4 ja 4 erissä tapaamassa kääkkiä, mutta lopuksi sitten koko porukka pääsi rääkkäämään kääkkää. Hilma vietti tämän jälkeen aikaa turvassa sohvalla.

Kuva; Siina J

Kuva; Siina J

Kuva; Siina J

Kuva; Siina J

Kuva; Siina J










Kuka ei kuulu joukkoon?  Tauno ja kaikki kahdeksan.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti