1.9.2012

Aitaprojekti

Meillä on ollut muutostamme lähtien rivarin piha aidattuna, mutta nälkä kasvoi syödessä ja viime keväänä kysyin isännöitsijältä sekä naapureilta saanko laajentaa aitausta. Kaikki suhtautuivat hommaan suopeasti ja nyt lopulta sitten laajennus on ajankohtainen. Perjantaina töiden jälkeen aloitettiin projekti.

Isoveljeni teki meille aitatolpat jo kolme viikkoa sitten, kiitos noista. Tolpat ovat kuusta (olikohan se kuusi) ja niiden pitäs olla lähes ikuiset. Ne on myös uitettu terva/öljy sekoituksessa, jonka myös pitäisi niitä suojata.


Ja 35 metriä Prismasta hankittua (mielestäni erittäin hintavaa) verkkoa.



Lähtötilanteena tämä ja aitauksen olisi tarkoitus siirtyä tuonne melkein nurmikon alkamisrajaan saakka.







Näppäränä naisena laitoin toki miehet töihin enkä itse likaa näppejäni, heh, no toki vähän auttelin minäkin sekä tein ruokaa raatajille.






Viralliset valvojat.






Perjantai iltana koirat jo pääsivät ottamaan tuntumaan pimeässä uuteen pihaan. Hilma stoppasi ensin siihen mihin entinen aita loppui ja sitten kun minä kävelin ohi edellisen aidan kohdasta tajus koirakin, ettei täs mitään aitaa enää ookkaan.
Pimeyden takia ei  tuoreeltaan rakennelmasta kuvaa saatu. Tässä kuitenkin kuvia nyt lauantai iltapäivältä.


Pihan käyttäjät vaikuttivat äärimmäisen tyytyväisiltä uusiin ulkoiluolosuhteisiin.














Vielä on osa kaivannosta tamppaamatta ja mullalla täyttämättä sekä nurmi kylvämättä, mutta muuten aikalailla valmista. Multakin loppui eli tänään tai huomenna sitä käytävä hankkimassa lisää.

Koko koiranomistamis histroriani ajan olen haaveillut isosta aidatusta pihasta eli yksi pieni pienen ihmisen haave toteutui tämänkin projektin myötä =)

2 kommenttia:

  1. vautsi piha kasvoi todellakin hienosti ahkeria olette ja voin kuvietlla koirien onnea:)
    tv.tuija ja näppis

    VastaaPoista
  2. Tosi tyytyväisiä kyllä ollaan koko sakki =) Tulkaa pian Näppiksen kaa testaamaan =)

    VastaaPoista