19.9.2012

Arkitottista ja pikakuulumiset

Hilma voi hienosti, olen päivtellyt jokapäivä sen tervehtymiskertomus postausta, joka julkaistaan sitten myöhemmin.

Maanantaina ei tehty mitään ihmeempiä, hihnalenkki koko lauman kanssa. Hilma oli hirmuisen innoissaan päästessään mukaan ekaa kertaa leikkauksen jälkeen.

Eilen oltiin sitten Taunon ja Rikun kanssa arkitottistelemassa, molemmat pääsivät omiin treenehin. Pentukoirat treenasivat ekana puolentunnin tehotreenin ja sitten oli aikuisten vuoro. Hilma oli tällävälin kotona isännän kanssa, olivat käyneet hihnakävelyllä ja Hilma oli saanut jaloitella sisällä koko poissaolomme ajan. Tietysti kauluri on kokoajan päässä muualla paitsi ulkona, mutta hyvin tuo on tuohon tottunut.

Kuvaajien nimiä en muista, mutta Tuijan kamera taisi olla välineenä ja Tuija kuvat facbookkiin jakoi eli kiitos kaikille asianosaisille kuvista =)







Taunolla treenit menivät todella hyvin, olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Hienosti pikkumies seurasi, piti yllä kontaktia sekä antoi muiden koirien olla rauhassa. Tokihan se pennulla on meno vauhdikasta ja pinna lyhyt, mutta uskon vahvasti et tuosta saa koulutettua vallan yhteiskuntakelposen yksilön.  Papparainen taas kyllä seurasi ja istui sekä antoi toisten koirien olla täysin huomiotta, mutta haukkumista meinasi esiintyä turhankin runsaasti. Liekkö sitten ettei tuo tottistreeni oikein napannut vai eikö vain olisi jaksanut sitä palkkaa odottaa. Rikun kohdalla pitää antaa kuitenkin sen verran anteeksi, että sen peruskoulutuksessa on isoja aukkoja. Tuohon suhteutettuna pappakin työskenteli oikein hienosti.

Treenien jälkeen vielä pyörähdettiin vähän jaloittelemassa Reijolan koirapuistossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti