19.5.2013

Tokoa ja metsäretkeilyä

Aamupäivän koirat nauttivat takapihalla auringosta, mutta iltapäivällä sitten suunnattiin ekana Niittylahteen Taunon toko-kurssille. Osaanotto oli tänään todella onnetonta, joten saatiin sitten käytännössä yksityisopetusta. Aiheena oli jäävät liikkeet.
Seisomaan jääminen vauhdista sujuu Taunolla paremmin kuin maahanmeno, koska seisoo käskyä on tietenkin näyttelyiden takia hoettu tuolle jo pienestä pitäen. Kokonaisuuteen olin kuitenkin vallan tyytyväinen ja Tauno pysyi hienosti hanskassa kentällä vapaana. 
Toko-kurssia on jäljellä enää pari kertaa ja sitten ruetaankin urakalla työstämään asioita saatujen vinkkien avulla. Taunolla on potentiaalia, mutta liikeiden hiominen varmoiksi ja hyvällä draivilla tehdyiksi vaatii varmasti minulta hirveästi kärsivällisyyttä. 


Sitten vielä kurssin jälkeen vähän poseerattiinkin jätkän kanssa, ettei ihan unohdu nuokaan hommat. Tietysti meidän "iso-T" ei nyt varmaan kauheasti tule näyttelyissä enää ravaamaan tuon koon takia.....mutta eihän sitä tiedä jos se vaikka kutistuisi pesussa =)



Treenin ja poseerauksen jälkeen myös autossa odottaneet laumatoverit pääsivät ottamaan ilon irti, kun suunnattiin Kalliojärvelle lenkille. Tauno ja Hilma kävivät tälläkertaa kahdesti pupujahdissa, molemmilla kerroilla viipyivät reissulla hyvän tovin. Välistä menee metsälenkkejä silleen, etteivät ollenkaan löydä  noita pupuja ja välistä sitten taas meinaa mennä ihan överiksi. En paljoa valehtele jos väitän noiden kummankin juosseen sen 15-20 kilometriä tälläkin lenkillä. 






Yksi metsästäjä kaapattuna kainaloon, toista vielä odotellaan.  







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti