12.5.2013

Äitienpäivä

Äitienpäivä aamu valkeni korisevassa koirien mielestä jo kuudelta, mutta pihalla käväisyn jälkeen tein niille selväksi, että uniaika jatkuu vielä pari tuntia.
Heräiltyämme minä sitten suuntasin vanhempieni luokse ja isäntä jäi koirien kanssa omille vanhemmilleen. Riku-papparainen vietti tämänkin päivän hemmotteluhoidossa, kunnes saapui sitten veljeni perheen mukana vanhemmilleni iltapäivästä.

Hilmalla ja Taunolla oli mennyt mukavasti ja metsälenkillekkin olivat pääseet Geisha-kamun kanssa.














Riku oli nauttinut olostaan hemmotteluhoidossa ainoana koirana ja ehdottomana keskipisteenä. Kaikkea mukavaa oli papparainen saanut puuhastella lenkkeilystä askarteluun.





Yllämainittu askartelu siis tarkoitti äitienpäiväkorttia, jonka Riku oli veljentyttöni ja veljeni kanssa minulle tehnyt. Tuohon keskelle on painettu Rikun tassunkuva tullaiseen painovahaan. Vähän olin otettu tästä....ja ilmeisesti tassunkuvan painaminenkaan ei ollut ollut ihan helppoa. Välistä vahakökkö oli ollut kiinni Rikun tassunpohjassa ja koira oli kipitellyt pitkin taloa ja vaikka sun mitä.


Koirat ovat nukkuneet täyttä häkää koko illan, välistä heräsivät syömään. Reissaaminen väsytti kyllä itseäkin, vaikka ei tuon etempänä oltukaan. Aamulla arkeen ja huomenillalla Hilman peko-treeneihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti