13.5.2013

Hilman pekotreenit ja muut maanantain touhut

Tänään pääsin onneksi karkaamaan töistä vähän aiemmin ja ehdittiin nuorempien koirien kanssa pyörälenkillekkin ennen peko-treenejä. Laitoin sport trackerinkin päälle ja sen mukaan semmonen 3,5 kilometriä koirat ravasivat pyörän vierellä. Ihan kivasti, tästä sitten lenkkejä pidentämään.

Viiden jälkeen suunnattiin sitten Suhmuraan ja peko-treeneihin. Pappakoira jätettiin tänään kotimieheksi, kun sillä niin paljon oli äksöniä viikonlopussa.
Suhmurassa käytiin ensin juoksuttamassa koiria pellolla, mukana menossa toveri Edy.






Treeneissä oli tälläkertaa ohjelmassa "ukkojen" etsimistä kaappirivistöstä (kaapin ovet suljettuina) sekä jokainen koira sai työskennellä omassa huoneessa eli ilman muiden koirien hajuja.
Huoneharjoituksessa Hilman maalimies oli ikkunalaudalla istumassa. Hilma tutki huoneen tarkasti ja lopulta löysi maalimiehen ikkunalaudalta. Nostin Hilman sitten ikkunalaudalle maalimiehen luokse syömään herkut purkista.

Seuraavaksi mentiin sitten kaappirivistölle ja maalimies meni yhteen kaapeista, minä en tiennyt missä kaapissa maalimis on. Hilma nuuski huonetta tarkasti, mutta ekalla kierrokselle jouduin sitä vähän johdattelemaan kaappien pariin. Hilma kuitenkin sitten ilmaisi maalimiehen kaapista, omalla laimealla tavallaan, mutta kuitenkin. Hilmasta olisi tarkoitus koettaa tehdä rullakoira, mutta saas nyt nähdä päästäänkö sinne asti.




Kehityskelponen neiti tuo kyllä on ja toisaalta on alkanut vietävästi harmittaa, ettei Hilmasta ole ihan tosipelissä hommaan eli kokeisiin saakka. Jotkut osa-alueet tulisivat varmaan Hilmalle ongelmaksi, vaikka tuo etsiminen sujuukin hirveän hyvin eikä neitiä näytä jännittävän mikään sen jälkeen, kun pääsee etsintähommiin.

Treenien jälkimainingeissa kävi kaksi sakemannia ja kaksi kääpiöpinseriä vielä juoksentelemassa vähän porukalla. Hilma joutui olemaan hinassa, kun oltiin paikallaan ja neitille olisi jäänyt aivan liian paljon aikaa miettiä pupu-asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti