31.1.2014

Köyhä viikko

Maanantaina taas piti palata töiden pariin. 
Töiden jälkeen suunnattiin Sannan ja Edyn kanssa hallille ensin kuvaamaan Edyä (Kinghill`s Burn in flames, suomen kääpiöpinserit Ry:n vuoden agilitytulokas). Hallin valaistus kuitenkin teki tepposet ja Edyn kuvaksi valikoitui tunnin kuvaamisen jälkeen sitten kuitenkin kesällä kuvattu kuva. Tämäkin minun kuvaama, olen ylpeä, että minun kuvasta tuli Edyn edustuskuva =)
Onnea Sannalle ja Edylle!
Kuvailujen jälkeen neljä iloista kääpiötä kirmasi vapaana jäällä, tosin pakkanen pääsi sen verran kiristymään, että kauhean pitkää lenkkiä ei tehty. Edy ja Sanna kävivät kahvilla vielä reissun jäleen. Tauno joutui koirahuoneeseen koiraportin taakse, ettei Edyn kanssa tule nahinaa pienessä tilassa, kyllä söi miestä. 
Illalla sitten vielä Taunolle ja Upille sisätreenit.
Upi harjoitteli perusasentoa, paikkaa ja kontaktia sekä vähän kapulasta kiinnostumista. Taunolle kapulatreeniä, istu-maahan-seiso vaihtelua kaukona, perusasentoa ja pari luoksetuloa.

Tiistaina sitten piti tehdä paljon ja kaikkea. Hilman puuro valmistui uunissa ja pakatakkin piti keskiviikko-torstai akselille sijoittunutta työreissua varten..
 Pakkanen paukkui, joten koirat viettivät ansaitun lomapäivän pidemmistä lenkeistä.

Upille pöytätreeniä.


Sekä kosketusalusta ja perusasentotreeniä.

Taunolle sitten noutokapulaa ja se nostaa sen. Ihanaa, mahtavaa!!
Aloitin vaan palkkaamalla kapulan katsomisesta. Pikkuhiljaa kapula alkoi kiinnostaa ja siihen saattoi tarttua kulmahampaalla varovasti tuolta reunasta. Jatkojalostamalla tarttuminen oikeaan kohtaan, mutta samantien kapulan viskaus mäkeen. Lopulta sitten hallitumpi nosto siten, että minä kerkesin jopa ottaa kapulan suusta ennen heittoa. Tämä ei edes vaatinut loppuunsa kovin montaa treeniä, vain ison kasan kärsivällisyyttä.



Keskiviikko aamuna kukonlaulun aikaan (kello soi 03.45) lähdin koulutusmatkalle Helsinkiin ja isäntä jäi koiria hoitelemaan. Pakkanen paukkui keskiviikkona ja torstaina yli -20 asteessa eli mitään ihmeempiä ei ollut isäntä koirien kanssa duunaillut, mutta kivasti oli mennyt.

Tauno lempipaikallaan, eteisen tulikuuman patterin vieressä.





Perjantaina pakkanen vähän lauhtui, mutta minä olin viikon ja reissun rasituksista niin  poikki, että aktiivisuus jäi aamu + iltakäpyttelyjen lisäksi tunnin hihnalenkkiin ja lyhyeen treeniin Upin kanssa. 
Upi oli päivän aikana ekaa kertaa tehnyt pahojaankin.



Voin kertoa, että tommonen silputtu koiran pissalusta saa aikaan aivan kamalan sotkun. Tuo sisällä oleva materiaali muuttuu semmoseksi jauhoksi ja tarttuu aivan jokapaikkaan. Tokihan alustalle oli myös pissattu ennen operaatiota eli ei jäänyt pyykkikonekkaan työttömäski.
Lenkillä koetettiin liikkua siten, että mahdollisimman paljon ihmisiä, pyöriä ja koiria tulisi vastaan, mutta aika köyhää oli. Lähikaupan nurkilla pyöritiin myös, siellä sentään jotain liikettä.
Treeninä Upille seisomista, hampaiden vilkuilua ja paikka -käskyä.

Ensiviikolla pitäisi olla lauhempaa eikä minunkaan tarvitse matkustella, jotenka eiköhän tässä aktivoiduta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti