4.1.2014

Lauantaisia koiratouhuja

Lauantai aamuna Hilma vaikutti jo vähän pirteämmältä, mutta ruoka ei vieläkään maistunut. Lääkitsin neidin ja takapihalla pääsi tietysti heti heräämisen jälkeen käymään.

Taunon ja Upin kanssa touhuttiin sitten pihalla vähän enemmänkin.


Vetoleikkejä springin veto-osalla, että tottuisivat tarttumaan tuohon paloletkuunkin, jos sais kaninkarvaefektit vaikka springistä pois jossain vaiheessa.




Taunolle ihan tavallistakin springin kiskomista. Tauno kyllä innostuu tuosta, mutta lopettaa nopeasti. Innostuu merkittävästi kun mie heilutan lelua (saalis), mutta kun sen kiinnittää tohon springiin into laimenee aika nopeasti. 
Kuvasta voinee päätellä, että riittää sitä kuitenkin vähän sentään.


Upille sitten springi laskettiin ihan maatasoon niin pääsi pikkumieskin vetämään jonkin muun kuin ihmisen kanssa lelua. Into oli silminnähtävä.




Välillä Upin piti käydä ottamassa kunniakirrosta hepulivauhdilla ja sitten taas kiskominen jatkui.





Ja vielä palloleikkejä loppuun.




Hilma pääsi isännän kanssa kahdenkeskiselle hihnakävelylle ja sitten suunnattiin Taunoon ja Upin kanssa kunnon metsälenkille. Upi levähti välistä sylissä, mutta intoa kipittämiseen kyllä riitti yllinkyllin. Metsässä vierähti aikaa puolisentoista tuntia. Upi lainasi Hilman huomioliiviä, jos vaikka säikähtäisi jotain ja ottaisi ritolat. Hiensti Upi selvisi pusikosta lentoon pölähdelleistä linnuista, rapakoista joista jää petti alta ja muista metsän haasteista. Meihin uskaltaa ottaa jo kunnolla välimatkaa ja Tauno on suuri idoli.

















Ilta vietettiin ihan kotosalla. Upi otti vähän kotitreeniä ja kävi yksinään hihnakävelyllä,  Hilma sai paljon vierihoitoa sohvalla ja Tauno nukkui.
Iltakävely ennen nukkumaanmenoa tehtiin vielä tietysti porukalla. Olen vielä lähtenyt iltakävelyille mukaan Upin kanssa, vaikka isännän hommahan tuo iltakävelyn tekeminen on. 

Hilma oli edelleen illastakin vaisu, mutta vesi ja lääkkeet tuntuivat pääosin ainakin pysyvän sisällä sentään. Metsälenkiltä kyllä puuttui jotain, kun ei ollut iloisesti kirmaava Hilma matkassa.

2 kommenttia:

  1. Tuo Upi on niin mahdottoman sulonen ryppykaula! <3 On muuten hienot Ainot sulla. :D Just tommoset sopivat tohvelit hullulle koiramuorille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upi kiittää kehusta=)

      Hah, empä tajunnutkaan noita silmiinpistäviä ainoja tosta kuvasta, noh, jokaisessa meissä asuu pieni juntti =) Tyyli ennekaikkea.

      Poista