19.1.2014

Piupaut pakkaselle

Aamusta pakkastilanne näytti vähän pahalta, mutta päätettiin sitten kuitenkin lähteä Siinan luokse taas treenaamaan ja ulkoilemaan. Isäntäkin lähti kameramieheksi.
Upi pääsi ekana vähän tutkimaan pihaa ja aikuiset hoitamaan tarpeensa. 





Sitten koirat lämpimään sisämajoitukseen ja treenit Siinan Ricolle ja Otolle sekä Hilmalle ja Taunolle.

Hilma teki hienosti hommat ja maalimiehet löytyivät. Vanhassa sikalassa selkeästi todella voimakas sivuhaju maailma, mutta pääosin mieli pysyi työn touhussa. Hilma myös teki elämänsä korkeimman hypyn, käveli heiluvien lautakasojen päällä sekä ilmaisi toisen maalimiehen haukulla. Mahtava mimmi kertakaikkiaan. Treenitaukokin ollut pitkä kuin nälkävuosi, koiralla takki päällä töissä ja silti pystyi moisiin suorituksiin.


Löytynyt ukko.


Ja toinen löytynyt. Hilma piti nostaa syömään palkkansa.


Ulkona sitten vielä pari motivaatio ukkoa. Ekalle ulko-ukolle Hilma lähti vähän huonosti, haahuili ja nuuskutteli, mutta bongas sitten kuitenin.


Seuraavalle ukolle sit lähetin lyhyeltä matkalta ja selkeästi, tämä sujui ongelmitta. 
Käteviä nuo kissanluukut pienelle pelastuskoiralle.


 Seuraavana Tauno. Eilisestä innostuneena laitettiin Taunolle kaksi maalimiestä sikalaan, näkölähdöllä toki. Eka löytyi nopeasti, mutta toisen kanssa vähän ihmettelyä ja epäröintiä, kun joutui jatkamaan hommia ekan löydön jälkeen. Löytyi se toinenkin kuitenkin vähän avustettuna. Taunohan ei siis tätä hommaa kummemmin ole treenannut eli vallan tyytyväinen olen.


Sitten kaksi pakoukkoa pihalla ja näille Tauno lähti eiliseen tyyliiin vauhdilla ja hyvällä innolla. 




Upille vähän "makkararinkiä" pihalla ja sitten Upi jäi lenkkimme ajaksi Siinan avopuolison hoiviin sisälle. Hyvin oli Upi viihtynyt, välillä vähän haikaillut tuvan portilla meidän perään, mutta nameilla sitten kiinniittänyt taas huomion lapsenvahtiinsa. Kissankin Upi oli pongannut ekaa kertaa ja vähän oli murisuttanut, mutta sitten kuitenkin asia myös nopeasti unohtunut. Hieno pikkumies.

Lenkillä oltiin siis kokoonpanolle Demi, Otto, Tauno ja Hilma. Porukka pelas mainiosti yhteen. 


















Kahvitteluhetkeen kääkät pääsi tietty mukaan ja Upin hampaat joutuivat taas syyniin ja kroppa Siinan käsittelyyn. 

Pissatukset vielä pihalla ja kotiin, meillä oli väsyneet koirat.
Tauno ja Hilma lämmittelivät lihaksia BOT-takkien sisällä kotimatkan ja vielä parituntisen kotonakin. Vaikka koirat vaatetettuina niin lihasten jumiminen silti mahdollista näillä keleillä.



 Ilalla Upi sai vielä oman treenisessionsa.

Ensin kosketusalustaa. Tässä asiassa alkaa selkeästi tulla pikkumiehelle Ahaa-elämys. Naksua käytämmä tässä apuna ja siihen Upi näyttää myös ehdollistuneen hyvin. Valitettavasti minulle tuo naksun käyttäminen on sen verta uusi juttu, että en kaikkeen osaa/uskalla sitä vielä yhdistää. Tässä treenissä kuitenkin se on helppo ja varma juttu.


Istu-seiso vaihtelua lisäksi, sujuu aikasta kivasti tämäkin.


Ja maahan menoa. Tätä on alettu opiskella viimeisimpänä ja ei vielä kauhean vahva liike ole. Isäntä myös sääti jotain kameran kanssa juuri onnistuneen maahanmenon hetkellä, joten tuo kuvan väri on jokseenkin erikoinen.


Perusasento on jo tosi hieno ainakin mun mielestä.


Ja lopuksi tietysti leikkiä et jää huippufiilis pienelle treenisessiosta.


 Saatiin Upi myös mitattua, kun löysin rullamitan. Korkeutta 26-26,5 cm.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti