28.1.2013

Lumikenkäilyä ja ihania kääkkäpentuja

Ihana lomapäivä.

Aamupäivästä suunnattiin Hilman & Taunon kanssa Hammaslahteen suunnitelmana käydä lumikenkäilemässä sekä moikkaamassa kääkkäpentuja Mehtäpirun kennelissä.
Minä lähdin siis ekaa kertaa testaamaan noita joulupukin tuomia lumikenkiäni ja kenkäily osoittautui hauskaksi, sopivan raskaaksi ja todella käteväksi tavaksi liikkua. Puolisentoista tuntia taivallettiin metsässä ja pelloilla koirien kanssa. Kaverina Hilmalla & Taunolla olivat Esko-kääkkä, Piki-labbis ja rotikka Essi. Hilma oli ihanan reipas isoista lenkkeilukavereista huolimatta ja Tauno suhtautui myös erittäin hienosti lenkkikavereihin. Kamera meinasi tiltata, mutta onneksi sentään muutamia kuvia sain napattua.










Monttu auki ja katse kaukaisuuteen =D




Lenkin jälkeen siirryttiin sisätiloihin ja Tauno ja Hilma tapasivat neljä reipasta ja syötävän suloista 6 viikkoista kääpiöpinserin poikasta. Tauno on näiden reippaiden pikkuneitien eno.


Taunon käytös pienten pentujen kanssa ylitti odotukset. Arvelin ensin, että Taunoa pitää rahoittaa ettei jyrää pentuja, mutta tämäpä nuorimies tajusikin itse ottaa rauhallisesti pentujen kanssa. Hilmaa tämmöinen määrä pentuja ja vieras paikka hitusen jännitti yhdistelmänä,  mutta 100% ystävällinen Hilmakin pennuille oli ja nuuski niitä häntä heiluen. 




Koiria on nukuttanut makoisasti kotiin pääsymme jälkeen, myös pappaa, vaikka se ei ulkoilemassa mukana ollutkaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti