11.1.2013

Kuluneen viikon kuulumiset

Maantaina ei Rikun lääkärikäynnin jälkeen saatu oikein mitään enää tehtyä, joten koirille tuli lepopäivä. Nämä lepopäivätkin minusta ovat tärkeitä, koska koiran pitää osata myös rauhoittua ja olla tekemättä mitään. Tauno ja Hilma ottavat nämä lepopäivät nukkumisen kannalta eivätkä näytä niistä mitenkään kärsivän. Toki ulkoilua tulee lepopäivinäkin aamu ja iltalenkkien muodossa sekä omalla takapihalla.

Tiistaina sitten suunnattiin Reijolaan koirapuistoilemaan Hilman & Taunon ja  Diiva kääpiöpinserin kanssa. Pimeyden takia kuvasaalista ei tältä reissulta ole, mutta koirilla oli mukavaa. Viihdyttiin puistossa pitkä tovi, koska sääkin oli lauha. Pappakoira otti lepiä kotona,  saa nyt lepäillä ja kunnolla parannella tuon pissatulehduksensa ennenkuin palaillaan normaaliin. Papan normaalihan on silti paljon rauhallisempaa, kuin  näiden nuorien koirien.

Keskiviikkona sitten oli taas edessa agilitytreenit.
Treeneihin lähti Rikun sairaslomasta johtuen mukaan vaan Tauno.
Riku ja Hilma kävivät isännän kanssa lenkillä, autoajelulla ja kyläilemässä treenien aikana. En tiedä olenko mä vähän turhankin fanaattinen, mutta en mielelläni jätä koiria enää työpäivän jälkeen yksin kotiin ellei ole ihan pakko. 8-9 tuntia arkipäivisin on koiralle pitkä aika yksinään, joten en tahdo enää yhtään noita tunteja lisätä. Pappakoira nyt joutuu hitusen enemmän olemaan yksinään, kun en voi sitä ottaa kaikkiin ulkoiluihin mukaan, mutta se taas nukkuu tyytyväisenä nämä ajat rauhasta nauttien.

Mutta siihen agilityyn.

Koutsi oli taas radan suunnitellut ja oli muuten valssia valssilla tuossa pätkässä. Taunon kanssa ei ihan yhteen putkeen menty koko rataa, heh he, Tauno ois varmaan mennytkin ellei emännän ohjaus olisi ollut sieltä ja syvältä. Hortoilin koiran edessä, unohdin valssata, töksähtelin ja vaikka sun mitä. Koutsin sanoin, minä valun aina siitä valssista koiran eteen toikkaroimaan ja mitenkäpä se koira sinne estelle tajuaa mennä, kun emäntä seisoo edessä =D

Teknisten ongelmien takia ratapiiros jää nyt haaveeksi, jostakin syystä kun piirrän radan ja otan kuvakaappauksen siitä niin en saa kuvaa kuitenkaan järkevään kokoon tallennettua.

VIDEO Taunon menosta TÄSSÄ.
 Kuvaus ja muokkaus; Siina J

Lauantaista Kajaanin näyttelyä jännätessä otin hätäpäissäni Taunon kanssa myös vähän näyttelytreeniä ja napattiin pari kuvaakin pojasta.

Kuva. Siina J


Keskiviikkona saatiin myös viestiä eläinkääkäriltä Rikun viljelyn ja herkkyysmäärityksen tuloksista. Rikulle määrätty antibiootti on tulehdukseen oikea ja sitä syödäänkin nyt sitten melkoisen pitkä kuuri. Toivotaan, ettei tulehdus tule enää sitten kolmatta kertaa takaisin.

Torstaina sitten oli siivous ja hihnalenkkipäivä perinteisesti, ei mitään mainitsemisen arvoista.

Perjantaina isäntä teki Hilman & Taunon kaa tunnin hihnalenkin ja emäntä hoiteli kauppa-asioita sekä kotihommia. Kovasti tunnelma alkaa olla jo jännittynyt huomisen Kajaani KV:n takia, huhhhuijaa. Tämä viikko on ollut semmonen epäonnen viikko, että en yhtään ihmettelis vaikka Tauno tekisi läjän keskelle kehää ja nostaisi koipea tuomarin jalkaa vasten =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti