19.1.2013

Lauantai rallit

Lauantaiksi pakkanen onneksi lauhtui ja päästiin kunnolla ulkoilemaan. Valittiin ulkoilupaikaksi kuitenkin aurattu maasto, että näiden rääpäleiden ei tarvitse kahlata hengessa. Matkalle pukeuduttiin lämpimästi, mutta montulla koirat saivat kirmailla ihan "alastomina". Hilma ainakin nauttii juoksemisesta ilman takkia paljon enemmän, vaikka tokihan takki on pakollinen lisä kylmällä. Laskin nyt kuitenkin sen varaan, että liikkuvat reippaasti eikä lumessa kahlausta tule.

Menossa oli mukana kääkkälauman lisäksi saksanpaimenkoira Rico, Ricon veli Otto (joka on siis hoidossa veljensä luona) ja brasilianterrieri Armas. Riku-pappaa ei nyt niin kamalasti isossa laumassa ulkoilu napannut, mutta pitää tuonkin kuitenkin liikkua, kun kerran tarkenee.


Allaolevassa kuvassa on vähä semmonen "Crazy dog lady" -fiilis. Kyllä mun rinnalle ehkä tommonen saksanpaimen sopisi (siis vain yksi, kiitos).

Kuva; Siina J

Kuva; Siina J

Porukka pelasi hienosti yhteen eikä Taunokaan enää turhia höpötellyt isommille kavereille, katsoi ilmeisesti myös Hilman pärjäävän. Hilman nämä nuoret saksanpaimenet jättävät hinosti rauhaan, samaten papparaisen. Tauno sitten otti ilon irti kavereiden kanssa juoksemisesta ja jahdattavana olemisesta.


Kuva; Siina J





Kuva; Siina J

Kuva; Siina J

Kuva; Siina J

Välistä toki nuoret miehet kävivät Hilmaakin testaamassa, että josko se tuokin lähtisi leikkimään ja juoksemaan. Hilmalla menee kuppi nurin enää onneksi vaan todella pahassa kiipelissä, tämän neiti ilmeisesti katsoi sellaiseksi, kun kaksi puolivuotiasta saksanpaimenta alkaa tehdä tuttavuutta yhtäaikaa =)

Kuva: Siina J

Kuva; Siina J

Kuva; Siina J

Kuva; Siina J

Vauhtia Taunolla eilisen lepopäivän seurauksena olikin vallan runsaasti, ei tarvinnut kahta kertaa käskeä juoksemaan. Hilma myös kipitteli innoissaan, mutta sen osalta toivon kevään pikaista saapumista. Se vaan on niin eniten elementissään kunnon metsässä, kun saa mennä ilman mitään rajoituksia. Keväthanget on kyllä toinen Hilman lemppariaika, että niitä myös odotellessa.
Papparainenkin näytti välistä ihan reippaalta, vaikka selkästi jos siltä ois kysytty, niin se oli ehkä mieluummin ollut kotona peiton alla.



Kuva; Siina J

Kuva; Siina J





Kuva; Siina J

Lenkin jälkeen suunnattiin vielä kyläilemään Ricon & Armaan luokse. Emäntä sai kahvia ja herkullista tiikerikakkua ja koirat touhusivat keskenään. Tai no, Tauno touhusi Ricon ja Oton kanssa, muut enemmän vaan hengailivat.
Otosta ja Taunostakin taitaa tulla hyvät kaverit, vaikka viimeviikolla ensimmäisellä yhteisellä lenkillä aluksi kumpikin vähän toisiaan ihmettelivät. 

Kuva; Siina J

Kuva; Siina J
Kotosalla koirat eivät ole paljoa reissun jälkeen hötkyilleet. Telkkaria katseltiin kaikki yhdes koos.
Iltaruualla maistuivat kaikille naudan rustoluut.




Huomennakin pitäisi sään suosia ulkoilua, joten aktiivisissa merkeissä on tarkoitus sunnuntaitakin viettää. Nyt saunan kohta saunan lämpöön ja nauttimaan rennosta illasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti