25.3.2013

Vauhtia jäällä

Keväällä on minuun sellainen vaikutus, etten malttaisi pitää päivääkään välissä siinä, että koirat pääsevät lenkkeilemään vapaina. Hihnalenkit ovat talven ja pimeyden jälkeen täysin out.
Tänään siis töiden jälkeen suunnattiin Pyhäselän jäälle. Kyllä riitti koirilla vauhtia. Papparainenkin otettiin mukaan, kun sillä eilen oli lepopäivä ja keli oli niin lämmin. Reippaasti vanhaherra jaksoi mukana viipotella ja innostui jopa jahtaamaan heittelemiäni jääpalikoita. Harvoin pappa enää leikkiin innostuu ja entinen pallohullu kuitenkin kyseessä.


Tässäpä ne Crazy Cowboys kasvatit vuodelta 2000 ja vuodelta 2012. 













Välistä vähän rähmähuoltoa =D









Täytyypä katsoa viitsisinkö ajaltaa tuonne lenkille huomennakin, kun ei tuolla näköjään paljoa ihmisiä arki-iltana ole.
Huomenna Taunolla on edessä vielä hieronta sitten myöhemmällä, joten lenkkeily pitää sijoittaa aikalailla heti työpäivän jälkeiseen aikaan ja sukset ovat voitelussa, joten hiihto ei huomenna valitettavasti onnistu.

Hilmalta löytyi ihottumaa kainalosta, lavasta ja jalasta. Sitä ei ole paljon, mutta se on lisääntynyt nyt muutaman päivän aikana. Ekana luulin kainalon punoittavan sen takia, että valjaat ovat hanganneet hiihtäessä, mutta siitä ei taidakkaan olla kysymys. Seuraillaan tilannetta ja tukeudutaan ekana homeopatiaan, sitten seuraavaksi on lääkärireissu tiedossa, jos ei ala paranemaan. Toinen silmä myös Hilmalla viimeaikoina pikkuisen vuotanut, sekin seurannassa. Silmä ei rähmi eikä ole tulehtuneen oloinen, se vain vuotaa. Puhdistellaan nyt muutamana päivänä ja katsotaan.
Yllätyshän tuo sinällään olisi ollutkin, ettei Hilmalle olisi taas jotain vaivaa löytynyt.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti