11.3.2013

Maanantain meninkiä

Töiden jälkeen suunnistettiin Hilman & Taunon kanssa Reijolaan ja siitä sitten Pyhäselälle ulkoilemaan. Mukana koirilla oli juoksukaverina hoffi-Stella ja vauhtia riitti, vaikka hitusen viileä tuuli meinasi jäällä puhallella. Kuvia on varsin vähän, koska kameran muistikortti on päättänyt, että pakkasella ei ole kiva toimia.








Töiden jälkeen ehtii jo ulkoilemaan vallan mukavasti, kevät on siis täällä (ainakin minun mittapuulla).

Iltaruualla koirat maistelivat erittäin suolaisen hintaista Murren Murkinan alkuvoimaa, makuna peura. Tämä kallis gourmee ei kuitenkaan ollut Taunon mieleen, vaan herra jätti puolet annoksestaan syömättä. Ajattelin nyt kuitenkin, että sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää  ja pakkasin ruuan pakasterasiaan sekä tungin takaisin pakastimeen. Ruoka tuskin pilalle menee, en kyllä kehdannut tuon hintaista koiran evästä viskata roskiinkaan, huomenna kun on luupäivä.










Hilmalle ja Rikulle peura maistui hyvin ja eiköhän se Taunokin tuohon totu, kun sitä sitkeästi sille kuppiin tungen. Kertaakaan kerranpäivässä ruokailun aloittamisen jälkeen Tauno ei ole ruokaa jättänyt syömättä, mutta onhan tietysti sekin mahdollisuus, että vika oli jossain muussa kuin peurassa. Nää nuoret miehet kun aina tuppaa paastoamaan myös hormoonihyrinän ansiosta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti