19.3.2013

Maanantaita ja tiistaita

Maanantaina töiden jälkeen otin koko lauman pikaiselle lenkille ja sitten auton  kyytiin, kun huristeltiin moikkaamaan fysioterapeuttia.
Vähän toki matkalla eksyin, mutta siitä ei sen enempää =)
Hilma ja Riku joutuivat odottelemaan autossa, kun Taunon kanssa suunnattiin hierottavaksi. Tauno käyttäytyi reippaasti ja nautti silminnähden hieronnasta sekä laser-hoidosta.
Taunon alaselästä löytyi pari kipupistettä ja se oli jäykähkö, eli selitys haluttomuuteen vetää löytyi ilmeisesti sieltä.  Fysioterapeutin mukaan lihakset vetristyivät jo kummasti tälläkin hierontakerralla, mutta varmuudenvuoksi vielä sitten varattiin aika myös ensiviikolle.
Jatkossa pitää muistaa näitä karvakamuja käyttää fyssarilla hitusen useammin, varmaan helpointa olisi aina edellisen kerran yhteydessä varata jo seuraava aika. Hilmallekkin olisi nyt kevään aikana tarkoitus aika varailla, vaikka Hilma ei niin tuosta hommasta pidäkkään. 
Hieronnan jälkeen Tauno lämmitteli BOT-manttelin sisällä vielä pitkän tovin ja ialla tehtiin vain lyhyt käpyttely, eli levossa vielä vietettiin päivä.

Tiistaina sitten minä jo puhkuin intoa päästä koirien kanssa liikkumaan kunnolla.
Siina, Demi ja Armas tulivat sitten meitä noutamaan hiihtolenkille iltasella.
Kääkät valmiina matkaan;


Lähdettiin siis metsätietä hiihtelemään (meidän onneksi siinä oli joku ajanut kelkalla ja sen jälkeen hiihtänyt, eli latukin oli valmiina kuin tilauksesta). Demi ja Siina menivät edellä, Armas kirmaili irti ja me tultiin sit Hilman ja Taunon kanssa perässä. Voi sitä kääkkien vauhtia ja intoa, wow. Hienosti tekivät töitä, vaikka takit jätin valjaiden alle kovan tuulen takia. Uudet valjaat olivat aivan mainiot myös. Taunon vetohaluttomuus oli siis muisto vain puhumattakaan Hilman alkutalvesat ilmenneestä suksipelosta. Ihanat buudelit.

Lenkin jälkeen koirat ovat hautuneet BOT-mantteleiden sisällä, että lihakset saavat lämpöä raskaan lenkin päälle.



Iltaruualla sitten saivat nautiskella hevosen rasvaista palalihaa maustettuna merilevä jauheella sekä alkuvoima kasviksilla.




Pahoittelut tylsistä sisäkuvista, mutta hiihtolenkille en tohtinut kameraa ottaa mukaan, kun reppukin on isännän matkassa levillä. Eiköhän tässä taas tsempata parempien kuvien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti