31.3.2013

Taas menossa

Eilen lauantaina koirilla oli lepopäivä, eli lojuttiin porukalla sohvalla ja lenkkeiltiin vain kevyt tunnin hihalenkki. Koko porukka otti levon kiitollisena vastaan ja yöksikin unta vielä riitti.

Tänään sitten suunnattiin metsään. Ensin otettiin motivaatiovetoja hiihtäen ja sitten juostiin vapaina.
Alan olla yhä vakuuttuneempi siitä, että Taunon vetohaluttomuuden taustalla on ihan puhdas motivaation puute eli motivaatiota ja virettä pitäisi nyt vaan saada nostettua.
Tein tälläkertaa silleen, et vein palkan alustalle jonkinmatkan päähän ja sitten hiihdettiin palkan luo, myös isäntä palkkasi sitten toiseen suuntaan. Meno sujui selkeästi paremmin kuin viimeksi, mutta työstämistä kuitenkin riittää. Missään tapauksessa en aio luovuttaa, sen verta hieno harrastus tässä kyseessä.




Ja tosiaan, sitten kun vauhtiin päästiin ni sit mentiin lujaa ilman mitään empimistä ja näytti koirilla oikeasti olevan vallan hauskaakin.




Sitten pääsi taas pupujen kauhu Hilma vauhtiin, eli käpyteltiin vielä metsätietä reilu 5 km ja koirat saivat kirmailla vapaana.



Hilmalle nämä metsälenkit käyvät kyllä kunnon treenistä, kun se noilla tappijaloillaan ponnistelee ojien kautta takisin tielle ja juoksee muuten mahaansa myöten tuolla hangessa suurimman osan lenkistä.




Tauno vetää kyllä hangessa ihan hyvänä kakkosena, vaikka se taitaa enemmän juosta juoksemisen ilosta kuin jahdata pupuja. Pupun papanat näyttää kyllä maistuvan.











Osasi se Tauno vielä poseeratakkin, vaikka kyseistä hommaa ei kyllä ole tullut viimeaikoina treenattua.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti