24.8.2013

Viikonlopun tunnelmia

Perjantaina töiden jälkeen otettiin vähän kotiaktivointia Rikulle ja Hilmalle ennekuin kaverukset lähtivät isännän kanssa autoajelulle ja kävelylle.


Taunon kanssa suunnattiin Sannan ja Edyn luokse agilityä treenailemaan.
Treenit sujuivat hyvin. Tehtiin muunmuassa keinua siten, että Tauno tuli kovalla vauhdilla putkesta keinulle. Sujui hyvin. Keppejä myös sahattiin ja sainkin Taunosta irti yhden todellisen huippusuorituksen ja sen jälkeen jätettiin kepit rauhaan. 


Kontakteja myös hiottiin ja kotetaan nyt saada niitä varmemmiksi. Juu, tiedän...olin vähän typerä, kun en suoraan lähtenyt Taunolle opettamaan kontakteja järkevästi.








Illalla saatiin vieraaksi ystäväni ja koirat saivat tietenkin nauttia sitten vieraan humiosta sekä yöllä vieraan vieressä nukkumisesta.

Lauantaina tehtiin ystäväni kanssa aamupäivästä reilun puolentunnin hihnakäpyttely ja illasta suunnattiiin sitten vielä soramntuille isännän kanssa. Pappa ulkoilu mukana hetkenaikaa ja palautettiin se sitten autolle meitä odottamaan. Hilma joutui vielä kennelyskän parantumisvaiheen takia olemaan fleksin jatkona, kovat olisi ollut menohalut.

















 Lenkin jälkeen Hilma ja Tauno nautiskelivat vielä sianselät takapihalla iltaruuaksi, eli jospa aktivointi tuli tältäkin päivältä hoidettua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti