25.8.2013

Sunnuntai

Viikonloput menevät kyllä aivan liian nopeasti, taas sunnuntaikin  hurahti semmoita vauhtia ettei oikein ehtinyt kissaa sanoa.

Päivä (aamusta ei ehkä voi puhua, kun unta riitti) aloitettin kevyellä hihnalenkillä koko "perheen" voimin ja samalla vauhdilla käytiin sitten hakemasta pakastimen täytettä Vauhti-raksun autolta. Valitettavasti Taunon suuri herkku eli kananrasva oli ollut lopussa eli tilauksemme jäi tätä erittäin hyvää tuotetta köyhemmäksi. Taunon vyötärölinja kun kaipaisi vähän tuota lisärasvaa, pojalla kova energiankulutus.

Iltapäivällä oli ohjelmassa Taunolle kotiagilitytreeniä.







 Hilmalle tarjoiltiin aivojumppaa aktivointipallon avulla.




Illalla käytiin vielä Taunon kansa tekemässä reipas 30 minuutin pyörälenkki ja sen jälkeen Tauno sai hautua BOT-manttelin sisässä. 

Pitäisi tilata ne fleece BOT-manttelit sisäkäyttöön, mutta pitäisi kait vähän hillitä itseään näissä koirahankinnoissa ja löytyyhän meiltä jo nuo yhdet mallit BOT-takkeja. Tulossa kuitenkin useita agility-koulutuksia, epävirallisia kisoja, mahdollisesti oikeitakin kisoja, MH-luonnekuvaus ja paljon muuta.

Hilma on edelleen ollut yskimätön, kuten myös muu lauma. Alan jo olla aika luottavainen, että tästä mahdollisesti kennelyskästää selvittiin vain yhden koiran oireilulla ja ilman lääkärireissua. Viikon loppupuolella alamme kyllä siirtyä jo normaaliin menoon treenien ja Hilman liikunnan osalta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti