15.8.2013

Tuotesuosittelu -haaste

New Limit`s kääpiöpinsereiden blogista bongattiin tämmöinen haaste KLIK! ja tokihan siihen tartuttiin.

Haaste kehoittaa yksinkertaisesti suosittelemaan hyväksi havaittuja koiriin liittyviä tuotteita pedeistä ruokiin.

Haastetta hyvän ideansa puolesta tahtoisin sen verran laajentaa, että kaikki tämän blogin bloggaavat lukijat voisivat myös ottaa tähän osaa halutessaan. Hyvien tuote vinkkien saaminen on aina tervetullutta.

Millainenkohan maratooni tässä saadaan meiltä aikaiseksi.


1. Zero DC short -valjaat.


 Nämä valjaat ovat meillä käytössä canicrossatessa, hiihtäessä sekä pyöräillessä. Hihnan kiinnityskohta on melkoisen takana, vaikka toki "vetovaljaassa" saisi olla vaikka vähän taaempanakin. Valjaat ovat vahvaa tekoa ja malliltaan sopivat kääpiöpinserille ja kainaloissa on runsaasti tilaa. Valjaat ovat myös kivan näköiset.
Hinta näillä on melko suolainen, mutta ehdottomasti hintansa veroinen ostos. Kyseessä siis ihan "tosi veto harrastajienkin" käyttämä malli.





Erittäin tyytyväinen olen näiden hankintaan ollut ja koiratkin tykkäävät. Valjaat on myös näppärä säätää oikean kokoisiksi ja se "ylimääräinen" nauha menee tuonne sivuosien sisään eli ei ylimääräinen säätövara ei roiku häiritsevästi missään tiellä. 
  

                                 

2. Back on Track -tuotteet



Meillä on molemmilla nuoremmilla koirilla käytössä lihashuollon apuvälineenä Back on Track -manttelit. Back on tracin ideana on se, että kangas heijastaa ruumiinlämpöä takaisinpäin ja näinollen vilkastuttaa verenkiertoa mikä taas rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja parantaa suorituskykyä. Molemmat koirat käyttävät manttelia heti säiden viilennyttyä mm. ennen treenejä sekä esim. automatkoilla ennen ja jälkeen raskaamman lenkin. Välillä hauduttelen koiria myös mantteleiden sisällä ihan pidempiäkin aikoja. Tuotteista lisää täältä; KLIK!










Minulta itseltäni löytyy myös Back on Track. kauluri, jolla hoidan päätetyön rassaamia niskoja. Minusta tuote toimii verrattaen hyvin, olisi vaan pitänyt tilata hartioillekkin yltävä malli.


3. Kongit



Tämä nyt on tuttu tuote varmasti kaikille, mutta meillä nämä palvelevat hyvin. Useimpina arkiaamuina Hilma ja Tauno jäävät tyhjentämään jollain herkulla terästettyä raakaa lihaa omista kongeistaan. Taunolle hankin vastottain kokoa isomman mallin, Hilma käyttää sitten pienempää.



4. Tubidog- maksatahna


 Tämä on oivallinen ja koirille maistuva tuote. Meillä tällä terästetään kongin sisältöä välillä ja käytetään esim. pelastuskoiratreeneissä palkkana. Takuulla lisäaine vapaampaa kuin kong stuff- tuotteet ja suolattomampaa kuin esim. normaalii maksamakkara tai maksalaatikko. Erityisesti siis hyvä tuote ei-raakaruokaileville kongin käyttäjille.
Tietysti valmistajan kertomasta ei koskaan 100% varma voi olla, mutta tuotteessa ei pitäisi olla väri- tai säilöntäaineita eikä aromivahventeita.
Tuotetta saa zooplussalta KLIK!
Zooplussaa voin muutenkin suositella verkkokauppana lämpimästi. Tuotteet ovat hyviä ja toimitukset tulevat nopeasti (ottaen huomioon et tulevat ulkomailta). Hintataso on kohtuullinen ja esim. vaatepuolella olen tehnyt koirille hyviä takkilöytöjä tuolta.


Paljon on muitakin hyviä tuotteita meillä käytössä, mutta en nyt kehtaa kaikista tähän kertoilla kuitenkaan. Melkoista välineurheilua tämä koirailu meinaa olla, ainakin itsellä, kun moiseen vähän taipuvainen olen. Jossakin vaiheessa olisi tarkoitus tehdä postausta mitä kaikkea koiraharrastustarviketta meiltä löytyykään, mutta lienee talven hommia, kun sitten enemmän aikaa olla sisällä ja kuvailla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti