5.8.2013

Rauhallisen sunnuntai kautta uuteen viikkoon

Sunnuntaina otettiin rennosti eikä tehty oikein mitään lyhyen aamulenkin, nuorison tunnin hihnalenkin ja isännän tekemän iltakäpyttelyn lisäksi. Aivot olivat siis narikassa koko laumalla =)

Maanantai aamu sitten aloitettin pidemmällä aamulenkillä. 
Töiden jälkeen suuntasin Sannan & Edyn luokse agsaamaan ja metsälenkkeilemään, koska kuumuus esti taas Hilman peko-treenit. 

Papparainen sai helteen tekia jäädä kotiin, mutta isäntä oli sen sitten napannut mukaansa kaverinsa luo kyläilemään ja ilmastoidulla autolla ajelemaan.



Ekana Edyn hieno taidonnäyte kepeiltä. On se vaan mainio agsakoira, Taunolla on vielä matkaa tuohon, mutta perästä koitetaan rämpiä. Edy on virallisesti Kinghill`s Burn In Flames.


Taunolle otettiin ekana keppisulkeisia. 
Kepeille hakemista ja minun irtaantumista Taunon viereltä. Jos jään itse keppien oikealle puolelle kaikki menee hyvin, mutta toiselta puolelta ohjaaminen vielä takkuaa. Jokaisella treenikerralla pitäisi nyt muistaa harjoitella keppejä muutamia kertoja myös tuolta huonommalta puolelta. Hienosti Tauno kepit suoritti loppuun vaikka noinkin etäs sivullepäin Taunosta menin. Vauhtiakin on jo enemmän, mutta sitä pitää silti saada vielä huomattavasti lisää.

Kuva; Sanna R

Kuva; Sanna R

Perjantaisen onnistumisen innoittamana yhdistin keinuun hypyn ja putken. Ekalla kerralla Tauno veti vähän  pitkäksi eli jarrutti keinulla auttamattoman myöhässä, ei kuitenkaan lentokeinua eikä keinuboikotointia. Muut vedot menivät hienosti, paitsi kerran teki kiellon....mutta sen jälkeen taas ok, eli tuskin otti tavaksi.

Kuva; Sanna R

Kuva; Sanna R

Pussikin sujuu mallikkaasti.

Kuva; Sanna R

Lisäksi treenattiin vielä Sannan esimerkin mukaisesti mm. putkijarrua, pientä ratapätkää ja sen sellaista. Onnistunut treeni kertakaikkiaan, taas....tämähän alkaa jo tuntua oudolta. 

Agsailun jälkeen suunnattiin metsään, Hilmakin pääsi sentään vähän itseään toteuttamaan.









Riku-papalle on varattuna uusi munuaiskontrolli aika ensi perjantaille, ajattelin sitten kirjustella ihan tarkempaa postausta papan oireista ja tuosta munuaisten vajaatoiminnasta. Jälkikäteen oireet näkee selvästi, mutta niiden ilmaantuessa hiipien ja muistuttaessa sydänoireita ei tullut munuaiset mieleenkään. Papaltahan otettiin laaja verenkuva viimeksi tammikuussa, eli verrattaen nopeasti sairaus sitten kehittyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti