25.2.2013

Tauno 1-vuotta

Äkkiä se aika rientää, tämä pieni palleroinen on jo 1-vuotias....eikä enää ihan niin pieni palleroinen.

Tunnelmia ensimmäisiltä viikoilta (aijaijai, kun näitä katsoessa tulee pentukuume).





Kuva, Riitta T
 Taunosta huomasi jo pienenä, että jätkä on päättävinen ja sitkeä. Tuosta samalta rappuselta hypättiin myös alas jo muutaman päivän meillä asustelun jälkeen. Ensimmäinen laskeutuminen ei mennyt aivan kuin elokuvissa, mutta siitä lähtien homma sitten sujui. Vaikka eka kerta meni mönkään, Tauno ei suinkaan lopettanut hyppimistä vaan kokeilu heti uudella innolla uudestaan.
Kuva; Riitta T



Tauno on aivan mahtava koira enkä olisi paremmin voinut pentuani valita. Takana on hieno vuosi ja toivottavasti niitä on vielä hirmuisen monta hienoa edessäpäin. 







 Taunon syntymäpäivä kului tietenkin pääsääntöisesti kotona emäntää töistä odotellen. Emäntä onneksi pääsi vähän aiemmin kotiin ja sitten käytiin hiihtämässä Hilman & Taunon kanssa.
Hitusen Taunosta poiketen pakko kehua, että Hilma tosiaan veti hienosti kahden kilometrin hiihtolenkin meidän kanssa, vaikka lähtökohtana oli se, että neiti pelkäsi suksia ja vastaantulevia hiihtäjiä ihan älyttömästi. Canicrossing harjoitukset ja perjantainen vapaana suksiin totuttelu tekivät neidille ihmeitä. Olen tosi ylpeä ja iloinen =)

Illalla Taunolla on vielä ohjelmassa koirakoulu Napakan aktivointitreeni. Aktivointitreenissä tietääkseni temppuillaan ja pidetään kivaa koirain kanssa eli juuri sopivaa synttäri-illan puuhastelua siis luvassa =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti