17.2.2013

Mätsärit, metsä ja skapa

Tänään pakattiin aamupäivästä lauma kyytiin ja suunnattiin Pärnävaaralle mätsäriin. Tauno oli lauman ainut osallistuja, mutta muut kävivät haistelemassa tunnelmaa ja tarkoitus oli sitten samalla vauhdilla mennä metsälenkille mätsärin jälkeen. Sää oli onneksi lauha, joten kukaan ei varmasti saanut paleltumia.

Tauno esiintyi sinisen nauhan arvoisesti ja oli lopulta sinisten junnujen BIS 3.
Palkinnoksi Tauno sai vinkulelun ja ruusukkeen. Jokaiselle osallistujalle oli jaossa myös ydinluu, harmillisesti ilettiin ottaa vaan Taunolle ydinluu mukaan.....vaikka olivathan Hilma ja Rikukin hengessä mukana.

Ihan tyytyväinen olen kokonaisuuteen, vaikka olisi Tauno minusta ehken sen punaisen nauhan ansainnut. En tietysti kauheasti ehtinyt seuraamaan parin touhuja, mutta koira esiintyi minusta paljon rauhattomammin kuin Tauno. Leikkiähän nämä kuitenkin on, mutta se on rankkaa omata näin kova kilpailuvietti =D

Hallissa oli hämärää, mutta pari kuvaa kuitenkin.




 Mätsäröinnin jälkeen ajeltiin vielä metsätielle lenkkeilemään, että koirat saivat juostakseen.












Uusien takkien lumihankiominaisuudet tulivat testattua ja olivat valitettavan huonot. Ainakin Hilmalla kertyi tuonne rintaläpän alle samallalailla lunta kuin Hurtankin manttelissa. Ensi talveksi etsitään ja ostetaan lumihangessa menoon soveltuvat takit.....jos sellaiset jostain vain löydän. 

























Pappakoira on ollut viime päivät taas ihanan pirteä. Pitkästä aikaa haukkui itselleen kepinkin tänään lenkillä. Mahtavaa että tuo mun ihana vanhus saa vieläkin nauttia elämästään, vaikka välistä huonompia päiviäkin joukkoon mahtuu.

Tällähetkellä koko lauma nukkua tuhisee pedeissään, joten tänään ei tarvitse enää koirien tiimoilta omia luitaan liikutella mihinkään suuntaan.

Riku-papparainen osallistuu MUCH:in kilpailuun.

Tästä LINKISTÄ pääsee papparaista äänestämään. Oispahan MUNCHilla ainakin mainoskasvo sitten kohdallaan, jos Rikusta sellainen tulisi. Tiedä vaikka pitkän iän salaisuus olisi barffille siirtymisessä, joten Riku voisi mainostaa pitkää ikää barffilla =)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti