22.2.2013

Aurinkoinen päivä Pyhäselällä

Tänään olikin aivan täydellinen päivä olla lomalla =)

Aamusta pappakoira pääsi yksinään fleksilenkille ja sen jälkeen suunnistettiin Taunon & Hlman kanssa kohti Hammaslahtea. Ensin käytiin Suhmurassa ostoksilla Lemmikkiruoka Tessussa ja sitten treffaattiin Tuija, Näppärä ja Arri. Heidän kotisivuilleen tästä KLIK!

Lähdettiin Nivan venerannasta jäälle tarkoituksenamme hiihdellä jäällä jonkinmoinen lenkki. Koirat saivat nauttia vapaudesta. Sää suosi meitä täydellisesti ja lopulta sitten hiihdettiin Ahosaareen saakka eli yhteensä eestakainen matka nousi kymmeneen kilometriin. Voin olla aika varma, etten minä huomenna nouse sängystä ilman apua =D

Koirilla oli lystiä porukassa. Tauno ja Arri tulivat hienosti toimeen keskenään ja leikki sujui. Näppis oli myös Taunosta vallan jees, eli ei ollut vanha toveruus koirilta unohtunut. Hilma oli myös todella rento Näppärän seurassa, vaikka edellisestä treffailustamme oli päässyt viereähtämään pitkä tovi.  Hilmalle teki myös hyvää totutella suksilla meneviin ihmisiin ihan näin vapaana, ehkäpä se vielä joskus saatais mukaan vetohiihtolenkeillekkin, kun jaksaisin sitä totuttaa ja positiivisia kokemuksia sille tarjoilla.
Jäällä oli tietysti muitakin hiihtäjiä ja ohitukset sujuivat hienosti, vapaina. Kumpikaan koirista ei mennyt kertaakaan hiihtäjien jalkoihin tms. vaan juoksivat ja antoivat toisten hiihtää.








Lepotaolla Tauno ja Arri pistivät painiksi. Metkan näköistä touhua. Mielenkiintoista huomata miten paljon samaa tuommoisessa laivakoirassa ja kääpiöpinserissä onkaan. Iloinen, aktiivinen, terävä ja kova koira pienessä paketissa.









Ahosaaren laavulla juotiin kahvit, jotka Tuija oli ystävällisesti meille mukaan pakannut. Tulta ei kehdattu viritellä, kun ei ollut makkaraakaan mukana ja kirvestäkin olisi joutunut heiluttelemaan tämän ilon eteen.


Otin hienon kimppakuvan Hilmasta ja Taunosta laavulla......ja taustalle jäi sitten tommoinen sankko muovipusseineen. Kaunista.





Perhepotretti.


Kyllä skarppi kääkkä vaan on kaunis.




.....ja juokseva dobberi hauskan näköinen =D


Todistusaineistoa, mä siis ihan oikeesti hiihdin enkä vaan seisoskellut ja kuvannut koiria.



Kuva: Tuija L





Jäälenkin jälkeen käytiin vielä Tuijan, Näppärän ja Arrin luona kahvilla. Koirat saivat kirmailla ensin pihalla ja sitten riehua vielä sisälläkin.

Arri oli kovin rakastunut Taunoon, tässä flirttailaan korvaa nuolemalla.




Hilmaa kutitti......



Ja ihan huumorilla mennään, vaikka hymy onkin leveä.



Hilmaa selkeästi jo vähän ramaisi, kun sohvalle pääsi istumaan.



Päivä oli siis kokonaisuudessaan aivan mahtava ja koirien olemassaoloa ei ole kotiin paluun jälkeen huomannut ollenkaan. Pappakoira sopii hyvin jengiin tänään, kun sitä nukuttaa nyt ihan yhtäpaljon kuin näitä nuorempia. Iltaruualla tarkjoiltiin vielä järsittävää, eli sianselkää ja sitten taas uni maistui.


1 kommentti:

  1. Kiitos myös itsellesi ja kääkille seurasta päivä oli oikein antoisa ja myös koirat nauttivat :) tv.tuija ja poijat

    VastaaPoista