9.2.2013

Koirakas lauantai

Eilen perjantaina koirapuistoiltiin Reijolassa ja haettiin samalla Rolle-kääkkä meille hoitoon.
Rolle saa Taunon hormoonit hyrisemään melkoisella volyymillä, kastoroitu kun on. Perjantai iltana Tauno meinasi alkaa käydä ihan hermoille, kun ulahteli ja volahteli Rollen astumista ajatellessaan. Tauno kiellettiin ja Rolle sai siis olla ihan rauhassakin.

Lauantaina noustiin ylös jo aikaisin, kun isäntä lähti taas moottorikelkalla huristelemaan. Yön aikana oli satanut runsaasti lunta, joten minua odotti niska-hartia jumppa takapihalla. Koirat osallistuivat osan aikaa lumitöihin ja sitten lepäilivät sisällä valmistautuen päivän lenkkiin. Taunon hormoonit ovat tänään olleet jo hallinnassa (luojan kiitos), varmaan alkaa jo väsykin painaa.
Lumitöiden ohessa vähän juostiin ja leikittiin.














Koirien vähän lepäiltyä suunnattiin ulkoilemaan montulle Armaan ja Ricon kanssa. Vähän meinasi mennä homma show-meiningiksi, kun joukkoon laitettiin uusi ja hormooonitoimintaa kiihdyttävä Rolle. Tappelemaan nää siis ei ruenneet, mutta normaali harmooninen tilanne ei ollut päällä. Homma kuitenkin otettiin haltuun ja ulkoilhetki oli lopulta oikein mukava kaikille, harmonia palasi.




Tauno, Rolle ja Rico.
Riku lainasi Rollelle omaa T-paitaansa heijastinliiviksi, kun jätkällä ei omaa ollut mukana.  Rollen paidassa olisi varmaan kyllä pitänyt lukea bitches love me -tekstin sijasta boys love me =D







Kuva; Siina J






 Hilmakin painatteli mukana vallan reippaasti.





Koko porukka kuvassa.
















Lenkin jälkeen koiria nukutti makoisasti ja emäntäkin otti pienet torkut. Rolle sai speciaalihuomiota (muut koirat eivät huomanneet) ja pääsi minun kanssa sänkyyn päiväunille. Pokkana hyppäsi viereen, kun olin juuri nukahtamassa, joten annoin olla. Ihan kylkeen painautui kiinni koisaamaan.

Päivälevon jälkeen tehtiin illalla vielä vajaan tunnin hihnalenkki ennen iltaruokaa.
Taunon hormoonit ovat nyt iltaan mennessä lopullisesti rauhoittuneet ja Rollesta on tullut osa laumaa.

Tänään otettiin myös iso askel Taunon agility-harrastuksen saralla ja minä lähetin jäsenhakemuksen Joensuun agilityurheilijoille. Sieltä toivottavasti irtoaa meille treenipaikka sitten huhtikuun alussa. Talkoovelvoite on kova ja eihän tuo ilmaistakaan ole, mutta ei se ole ilmaista tuo treenaus tuolla Napakan hallillakaan yksityisesti. Minä myös oikeasti tarvitsen koulutusta.

Hyvä päivä takana, huomenna jos vielä ehdittäisi käydä juoksuttamassa koko porukka ennenkuin Rolle lähtee kotiinsa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti