20.10.2013

Sunnuntaista retkeilyä Kolvananuurolla

Aurinkoisen sunnuntain ja eilisen MH-kuvauksen kunniaksi päätin tehdän tänään koirien kanssa jotain super mukavaa ja lähdettiin sitten retkeilemään Kolvananuuron maisemiin. Koirat saivat kirmailla vapaina, me paisteltiin makkaraa ja aikaakin vierähti ulkona varmaan kolme tuntia.
Pappakoira jouduttiin jättämään kotiin, mutta kävin ennen lähtöä sen kanssa ihan kahdenkesken kävelemässä puolentunnin lenkin. Pappa rakastaa omia privaattikävelyitään fleksin jatkona.


Arvelin lumesta johtuen, ettei muita olisi ollut liikenteessä, mutta muutama ihminen tavattiin. Toisen vastaantulijan kohdalla koirien ollessa irti Tauno tuli komiasti luokse ekalla käskyllä, mutta neiti päätti sitten jäädä räksyttämään ihmisille. Pahoiteltiin ja käytiin neiti nappaamassa ihmisten luota sitten kiinni. Ihmiset onneksi suhtautuivat mukavasti, mutta noloa silti. Perusperiaatteena on, että kun kerran koiriani vapaana pidän tuolla maastossa ne eivät missään tapauksessa saa häiritä kanssakulkijoita millään muotoa.
Hilma oli muutenkin ehkä vähän outo tänään, voisiko eilisen negatiivinen kokemus ihmisestä (luonnekuvaaja) oikeasti vaikuttaa näin seuraavana päivänäkin? Metsässä ihmisiä on kohdattu eikä neiti ole niille jäänyt räkyttelemään normaalisti.











Kyllä se vaan nuotiomakkara aina hyvältä tuolla metsässä maistuu, tai no nuotionakki minun tapauksessa. Isäntä osoitti kunnon eräjorma taitoja viritellessään tuon tulen, koska kunnon sytykkeitä ei ollut eikä kovin kuivia puitakaan.














Ilta on saatu viettää vallan rauhassa, pappa on ainoastaan läsnäollut sohvalla, muut ovat toipuneet päivän rasituksista nukkuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti