5.7.2013

Torstaiseen tapaan agilityä ja perjantain ilottelut

Torstai päivän koirat saivat vaan hengailla ulkosalla ja illasta suunnattiin sitten nuorempien koirien kanssa agilitytreeneihin. Pappakoira pääsi isännän kanssa kahdenkeskiselle fleksilenkille, uskoisin sen olleen vallan tyytyväinen vaihtoehtoon.

Treeneissä harjoituksena oli pätkä kakkosluokan kisaradasta, joka sisälsi vaikean aitapyörityksen persjätöillä, haastavan putkeenviennin, renkaan sekä kepit. Tauno ylitti itsensä ihan täysin. Aitapyörityksestä ei aivan sujuvaa saatu, mutta sekin meni paremmin kuin alunperin odotin. Vaikea putkeen viesti oli sellainen, että putki oli A-esteen alla siten, että A-esteelle meno ja putken suu olivat vierekkäin. Kertaakaan Tauno ei mennut A-esteelle, ensimmäisellä kierroksella se vähän arpoi, mutta meni sitten kuitenin putkeen, kun sinne sitä käskyllä ohjasin.
Parasta tulee sitten tässä, Tauno suoritti renkaan radalla ja suuntasi vielä sitten renkaasta kepeille, jotka meni itsenäisenä. Viimeisellä kierroksella saatiin hommaan lisättyä jo vauhtiakin ihan kivasti. Alustaa käytin kontaktin alastulolla, renkaan jälkeen ja keppien jälkeen. Harmillisesti tästä treenistä ei saatu yhtään kuvaa, mutta olo on kyllä ollut erittäin tyytyväinen.
Kyllä me viel kisataan.
Hilmakin kävi vähän hepotetun version radasta suorittamassa  ja ei se pöllömpi ole enää, vaikka ei siitä nyt kisakoiraa sais mitenkään päin.

Perjantai aamuna lähdettiin sitten jo ajoissa liikenteeseen ja vietettiin parituntinen Kalliojärven kierrokselle Susannan ja Rolle-kääkän kanssa.


Pappakin pääsi mukaan, kun lämpötila ei vielä ehtinyt aamusta nousta korkeaksi.




Susanna ja Riku-pappa





Jokin tuoksui tuossa erityisen ihanalle, kun koko porukka kävi kierimässä samassa kohdassa.



Poijjaat.



Susanna ja Rolle


Selkeästi kääkät oli erimieltä hienon kimppakuvan ottamisesta, mutta jotain sentään.


Ihmisiäkin tuli poikkeuksellisesti polulla vastaan, kääntyminen takaisin tulosuuntaan ja kutsu kuitenkin toimi todella hyvin eli kääkät saatiin nopeasti pois ihmisten jaloista pyörimästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti