23.7.2013

Perinteinen Suomunkierto

Pari sanaa ensin kuitenkin maanantain Peko treeneistä. Hilmalle kolme maalimiestä, joista kaksi haamuna ja yksi sitten näkölähdöllä. Viettiä ja intoa siis nostettiin, vaikka Hilmalla sitä nyt tuppaa olemaan muutenkin. Lisäksi harjoiteltiin keinulautaa.
Taunokin oli treeneissä mukana, mutta ukonilman takia jouduttiin sitten Hilman treenien päätyttyä suuntaamaan suoraan kotiin eli Tauno vietti aikapitkälle lepopäivän eilen.

Tiistai aamuna sitten suuntasin auton keulan kohti Lieksaa. Pappakoira meni päivähoitoon veljeni perheeseen ja Iitintiltun Riitan, Iiriksen, Lyylin, Helmen, Hilman sekä Taunon kanssa suunnattiin jo perinteeksi muodostuneelle patikkareissulle Suomunkierrolle. Ohjelmassa oli siis 15 km tiukkaa patikointia ja vielä tiukempaa mukavien jutustelua.




 Onni on kyllä näin mahtavat vaellusmaisemat, porukkaakin reitillä oli enemmän kuin koskaan ennen liikenteessä. Onni on siis myös omistaa kohtuullisen hyvän luoksetulon omaavat kääpiöpinserit, koska koiriakin tuli reitillä vastaan kokonaista 4 kappaletta.






Kuva; Riita T

Kuva; Riitta T
 Päivän paras otos Riitan kamerasta. Kuvassa Tauno hepulin kourissa.

Kuva; Riita T



Kuva; Riitta T




Mukanamme oli myös seniori, eli mahtikunnossa porskuttava Iitintiltun Karjalan Helmi 12-vuotta. Helmi kirmasi into piukeena joukon kärjessä vielä loppumatkastakin.

Pakolliset makkarat, tai tässä tapauksessa nakit. Nuotiopaikalla oli tulet jo valmiina kun tultiin, en tiedä mitä tapahtui, mutta onnistuttiin kuitenkin sammuttamaan se valmis nuotio ja piti viritellä uusi tilalle.









 Mahtava päivä ja hyvässä seurassa 15 kilometriä ei oikeastaan tuntunut missään. Kääkät ovat olleet mukavan väsyneitä kotiinpaluun jälkeen. 
Pappakoira läähätteli hitusen kotimatkalla, mutta kotiin päästyämme rauhoittui. Hoitopäivän pappa oli ollut iloinen ja reipas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti